Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви од мене една утакмица денес,
МЗТ - Цедевита 2 ( 1.50 )
МЗТ во АБА лига е тотално вон форма,губат од кој стигнат,нема лидер,плејовите се тотално безвезе,Протич не знае да води топка,Љубичич користи 16 секунди за да намести напад.Дамјан скрос паднат,нема кој да го разигра,Мијатович е повреден,ќе игра меѓутоа со болки во зглобот.Клупа никаква,нема помош од 6-ти играч,нема ротација,првата петорка ќе се измори по некои 7-8 минути игра и ќе се види разликата во подолгата клупа на Цедевита.
Гостите евролигашка екипа,се борат за прво место во АБА,далеку појак ростер и искрено ме изненади коефициентот.
Реално треба да е околу 1.15 и веројатно вака е кренат поради играта на МЗТ против фаворити(ЗВЕЗДА , Партизан)меѓутоа Цедевита не спаѓа тука,салата не верувам дека ќе биде полна и нема да има некој голем притисок над противникот.
Огромна вредност има оваа квота за Цедевита.

Почна да се крева коефициентот за 1 и 1-1. Да не го јаде некој денес грбачот многу?

Oti be so sum ti zgresil ? :D
Мене ништо, ама си грешиш себеси трошејќи ги тешко заработените пари за некои будали таму. Се надевам дека се лично заработени, не се од тато и мама, а? Или има вишок па не е важно дали ќе се изгубат, битно е да се учествува :LOL:

Мене ништо, ама си грешиш себеси трошејќи ги тешко заработените пари за некои будали таму. Се надевам дека се лично заработени, не се од тато и мама, а? Или има вишок па не е важно дали ќе се изгубат, битно е да се учествува :LOL:

Нели се договоривме дека ќе ја олабавиш темава од твоите глупости?

Нели се договоривме дека ќе ја олабавиш темава од твоите глупости?
A ти демек редовен полицаец си овде? И како може глупост да биде заебанција, човекот ме праша нешто, му реплицирав, да се насмееме малку. Шо тебе ти смета тоа?

Тоа е шитот - Ги играм германциве на голови у прво и на 2 од 3 средби у први 10 мин се поништува по 1 гол.

:)

img

Далеку од то дека се од мама и тато, така играм и ставам околу 100е секој ден, сум + ама овие 3 тима ме имаат сезонава за ептен мн пари заебано. Арсенал - Јунајтед ко заврши 3:0, ја чекав гг3+ за 350+ еу, од 19 минута и така остана. Некни со Лестер исто само 3+, 1:1 од полувреме така остана..

img

И уште еден милион вакви :)

img

Далеку од то дека се од мама и тато, така играм и ставам околу 100е секој ден, сум + ама овие 3 тима ме имаат сезонава за ептен мн пари заебано. Арсенал - Јунајтед ко заврши 3:0, ја чекав гг3+ за 350+ еу, од 19 минута и така остана. Некни со Лестер исто само 3+, 1:1 од полувреме така остана..

img

И уште еден милион вакви :)

Стварно Челзи не знам како успеа да заебе вчера. Веќе сите граници ги поминаа. Подобро не ги играј ич, ако сака и со некој од 3-та лига нека играат.

Milan 2
Bolivar 1&4+
Real Potosi 3+
Psg 59.5+
Koef.12+ Uplata 500den

M.Conley 16.5+
R.Jackson 19.5+
B.Beal 19.5+
B.Lopez 21.5-
J.Clarkson 18.5-
Koef.24+ uplata 200den.

Ќе испуштиш да уплатиш баскет за 10минути, и го гледаш резулатот везе нема. Среќен што почнала , си правиш филмови дека си спасил пари. И нормално, прават 7-0 серија на крај, со тројка во последен момент за да влезе точно на граница :tapp: . Да стигнев да ја уплатам 2 поена ќе дадеа последниот напад и за поен ќе ме сјебаа. Од искуство. :гомце:

Ќе испуштиш да уплатиш баскет за 10минути, и го гледаш резулатот везе нема. Среќен што почнала , си правиш филмови дека си спасил пари. И нормално, прават 7-0 серија на крај, со тројка во последен момент за да влезе точно на граница :tapp: . Да стигнев да ја уплатам 2 поена ќе дадеа последниот напад и за поен ќе ме сјебаа. Од искуство. :гомце:

Тоа е затоа што постои директна поврзаност помеѓу твоите тикети и настаните по белиот свет. Светска завера против тебе.

Тоа е затоа што постои директна поврзаност помеѓу твоите тикети и настаните по белиот свет. Светска завера против тебе.

Добро де , Ооооо ТИ пензионеру со исполнет живот и полн џеб од дојави и логични бетови по светски онлајн кладилници при кои не у даваш никаков данок на Грујо и кој "малото" слободно време го користиш за "поучни" совети на форум каде пишуваат деца на кои може татко да им бидеш.
Иди ајде трепкај со очите на бетекслорер, види која квота скокнала за 0.02 и сигурно ќе е местенка. Шетња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom