Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ла Риоха дадоа само 6 гола за едно полувреме, господе боже...а од натпреваров им зависи пласманот. :facepalm:

Ајде бре мамицата неспособна да ви ебам не можите гол да му дадите на тим што зема плата колку еден ваш играч .
ИНВАЛИДИ , НЕСПОСОБНИ , АМАТЕРИ , КРЕТЕНИ , КОПУЦИ , ИДИОТИ , незнам како да ги наречам со друго име ..

Последно уредено:
Леле каков поклон пенал за Волфсбург:vozbud:

Не ми се верува......

Нозете би им ги искршил на овие преплатени кретени од Лондон, а на нивниот препотентен и иритантен гад на клупата и рацете и нозете и главата.

.. Таа е логиката хаха. Некој тежок баксуз има да ги отпадне у Чемпионшип

Eve vi uste edna od mene

Sturm - Admira - gostinot dava gol 1.6
-Admira vo poslednive godini stalno mu dava po eden gol vo gosti na Sturm. kratko i jasno :)
Dabl:
- Kaj bayern 8.5+ korneri Wiinnn
- Admira dava gol Winnnn

Singl:
8.5+ korneri kaj bayernciWinn
Sega za sega toe e uplateno, za porucek ke mu se mislit
proslo je i singalac i dabalac .. dosta e za denes

Порто 2+ второ ја имам .. Абубакар циганон промарши нешто што е потешко да го промаршиш отколку да дадаеш гол .. од 5 метри промарши празен гол .

Данска жениве ги имам 30.5 + .. на 17 минути до крај имаа даено 24 сега на 7 до крај имаат 26 , па им посакувам што побрзо да испаднат од светсково.
Али ипак најверојатно ќе дадат.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Последно уредено:
Данска жениве ги имам 30.5 + .. на 17 минути до крај имаа даено 24 сега на 7 до крај имаат 26 , па им посакувам што побрзо да испаднат од светсково.
Али ипак најверојатно ќе дадат.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
eden sovet dobronameren od mene. manigi zenive rakomet i tenis, pobrzo loto 7 ke fatis odkolku da gi pogodis tie kurtonki. Dosta pari sum gubel na niv posebno tenis i ne ti zboram na pamet. Nikako zeni na livce..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom