Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Breaking News : Урош аут :( Овј Мандиќ како е почнаја и Цица ке га измава од фотељу

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ега фати рак крлежа му ебу прокелавога,ега падне снег и скрши ги тија његове ч'чкалице две што ги има,фамилију му ебу царинарску.

Pravi muabet ss aceta u revolusn i on kaza najverovatno lukovic ide u mzt sam sakaja da napusti kumanovo

Абе ќе му дадемо ај шансу на Мандиќа надам се само не зима много паре, ама лошо ако си иде Урош

Више да не знаеш на кога да веруеш. Отишја си Урош, не си отишја, киде у МЗТ, киде у Турцију, Партизана, Бостон, Милвоки... док не искочи официјално, а сс PR на управу тој ваљда нема ни да се деси, ја ќе си чекам. Знам само дека е Мандиќ вратен и дека коуч има рок до нову годину да га оправи тим, ако не, ќе се тражи друга солуција. А кој будала сс НБА реноме би дошја туја да га заебавав играчи, па још наводно и они би отишле од дома да га доведев :D Живо ме интересира кој е. Трењер си треба, али ај да видимо сс Страшета, веќ од лани научија дека треба да вика тајмаути, можда и још нешто успут е научија. Погледните га Кожув: дојде добар трењер и за месец дна ги среди работе. Од да не кажу просечан тим, направи екипу која мислу дека овуј годину може лсно до финале. Среќа смо још увек пред полусезону, па има време да ги завртимо работе у нашу корист и да га стабилизирамо тим. Ако си отиде Урош, још па у МЗТ, ништо страшно - сигуран сам дека за његову плату ќе дојде саглам центар кој без проблеми ќе га замени.

Веќ видено сценарио од лански сезону к,д га намавасва трењера , знаемо зашто се држи мандало у тим најголем извор на приходи на управу јер како што пн уме да га товари магаре на кладионице никој не може и затој управа ке си га задржуе и ке си га пензионира овдека можда и споменик ке му подигнев или салу ке гу крстив по њега .
БАГРА бе БАГРА почнасва и ке завршив како БАГРА, него радуе ме тој што публика се освести и све помалко и помалко има људи у салу ваљда ке се запрашав зашто гу нема публика зашто нема 4000 душе

Е ако не су дезинформацие, Џикиќ би бија прави избор. Али реално, мислу дека су дезинофмацие :D

Младен кажува на Џикиќа су понудени 3000 евра али не веруев дека ке прифати тој џикиќ такој да страшо ни остануе трењер, Петровиќ си е отишија ичера на неговановиќа днска му истечуе договор а Бјелиќ е правија ичера операцију на колено 1-2 месеца е у аут.

И да дојде Џикиќ, цариник и њега ке га измава ... :| Успеа управа да изгуби најдоброга центра, и школованога трењера у рок од 1 годину заради гомно како Мандиќа. Мислу дека Џикиќ мање више знае што га очекуе такој да нема да се замара.

Епа топ! Остануемо без Петровиќа, Неговановиќа и Бјелиќа, а можда и без Уроша. Без 3-4 играча има да падамо како крушке куде стигнемо, пошто нема играчи за ротацију. Боље нека засукав рукави од управу, мада они засукуев рукави само кд се еде прасе такој да...

На крај на овј дн, много убави работе се десива...

Инграм си иде , човек има озбиљни фамилијарни проблеми, на његово место улаза Марче....

Урош остануе, падна мирба сс Мандиќа...

Он вика дека Пека га звао, ја и бш не верују ама...најбитно е што остануе куде нас...

Курчо/Караџа
Неговановиќ/Марче
Мандиќ
Бокица/мачки
Урош/Бјелиќ

Него од днска смо у преговори с'с еднога озбиљнога коуч-а сс НБА искуство што ако биде све у ред презима не после Соколи... :D
0904007.48.jpg

Страшно е овој што се дешава на клуб шака људи си игра кур сс тим сс наши паре кои што идев у општину и тако то .. и после како да не изгубиш вољу да идеш да ги гледаш :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom