Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
12314130_934295616658053_5955389437795181689_n.jpg

Covjek je nevjerovatan! Upravo je kao kapiten Palmeiras Sao Paula osvojio kup Brazila. Covjek koji ima vec 41 godinu, a jos ne razmislja o prestanku...

"Osjecam se kao da imam 25 godina, tako da nema potrebe da mastam o nekom kraju karijere. Moje tjelo je na top nivou, a moja tajna je da nikad ne pijem alkohol, nikad ne pusim i veoma rijetko imam sex. To ne pase bas mojoj zeni, ali to su moji principi i njih se drzim kroz cijelu karijeru."

FC Bayern:
Neuer - Boateng, Martinez, Benatia - Lahm, Alonso, Rafinha - Coman, Vidal, Müller - Lewandowski

Несреќи :))) Не изреметија, браво!!

Бар Френки нека го пушти да го видиме!

Абе да ти ебам тактиката поставување офсајд замки.Ебате тактиката глупа,два гола поради тоа примаат.:tapp::tapp::tapp:

Налер и резултат нека се издишат малце, ФРЕНКИИ!

РИБЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!! Па тоа бре!!!

Последно уредено:
Мамата да им ја ебам на овие у гз праени гнаси мртви,место да ги газиме у прво стативи оној Сомер копиле гнасно....Лева е мртов неможе обична шанса да реализира иначе ќе ги газевме.

Ако ни е,истото секоја година!

Барем Ноер не напрај кикс ко шо си знај против овие :D

Лева иста приказна како лани.Милер да ги има неговите шанси,ќе имаше досега 50 гола .Ептен многу промашува,страшно нешто.

Со спремни Робен и Рибери,Милер ќе биде шпиц а Лева почесто ќе биде на клупа.:nesumjas:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom