Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Али овој и гарант значи дека прича сс Симоновскога е завршена, нити па ќе се донаса некој друг. Ја сам Петровиќ да си иде без разлике на све, тамн можда у Јануари ќе му истече рок на Страшу па ќе се насочив кон Џикиќа
А и Вујошевиќ е слободан 
Дефинитивно, остануе Урош на тим е придодаден и Волкашин, крај приче.
Трењирале заедно Урош и Мандиќ од сабајле, понуда од Партизана е на стол, али поголеми су шансе да остане, според задњо инфо од клуб што га имам...Ако добро разбра, с дозу на неверување, Урош остануе???
Каква е ситуација с Инграма???
Кд незнаеш каква е ситуација не коментирај... не си лепија довољно плакете како ЛадноНебо за да знаеш муабети од тија тесни кругови у штаб што се вртив а и да коментираш туј у негов фан клуб... т.е на татка муКаква црна понуда од Партизана, такви како њега не можев ни у треќи тим на партизана да играв, камо ли у прв...

Кажа едн Вмровац што га величи Јанка и Латаса...Кд незнаеш каква е ситуација не коментирај... не си лепија довољно плакете како ЛадноНебо за да знаеш муабети од тија тесни кругови у штаб што се вртив а и да коментираш туј у негов фан клуб... т.е на татка му![]()