Koj e заинтересиран за создавање рок бенд во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата sinan666
  • Време на започнување Време на започнување
ima li nekoi entuzijasti bez mn obvrsku sto se zainteresirani da probame da stvorime rock bend /?????
jas sviram el gitara i komponiram, pisuvam tekstovi....ama se toa otom potom.......otprvo timska rabota cisto za zafrkancija..
По новиот закон за плаќање на авторски права ЗАМП најави дека ќе удри катанец, па можеби ќе нидат барани нови домашни музичари од гаражи :) ...мислам дека за кавери и препеви на мкд јазик не треба плаќање на авторски права, барем за пласирање видео клипови на ЈуТјуб ?.....
б.т.в., не сум по свирењето, ама имам доста предлози и идеи за кавери и препеви на подзаборавени песни
( лост диамондс) од областа на класик Рок

Ако се соберите екипа на форумов од пеач, тапанар, гитарист, па и менаџер еве пример Ireal, и ако не го крстите бендот Кајгана, че фатам че ја избришам темава и сите че ве банирам:pijani:

Последно уредено:
@Sungerot Bob Мојт да ви бидит пејач. Од стално имал некоја пасија кон пеењето.

Ако се соберите екипа на форумов од пеач, тапанар, гитарист, па и менаџер еве пример Ireal, и ако не го крстите бендот Кајгана, че фатам че ја избришам темава и сите че ве банирам:pijani:
Па и не е толку лошо името Кајгана бенд :) кога ќе видиш какви се имиња на бендови постојат низ Македонија...

Па и не е толку лошо името Кајгана бенд :) кога ќе видиш какви се имиња на бендови постојат низ Македонија...

Без ова, оти серка ме фаќа од бендови кои имаат во името бенд :D То е дно дна некреативност. Можи само кајгана, или кајгана на око (ова ко нешто невозможно да е, две во едно) :D

Jas sviram solo,bev u eden bend snimivme neso ama ne svirime vise,pa ako ti trebam slobodno kazi,moze da probame cisto onaka da vidime. :D
ima li nekoi entuzijasti bez mn obvrsku sto se zainteresirani da probame da stvorime rock bend /?????
jas sviram el gitara i komponiram, pisuvam tekstovi....ama se toa otom potom.......otprvo timska rabota cisto za zafrkancija..

Шо бидна со бендов бе? Проба нешто ова она?

Име на бендот : Д Омлетерс

Правец: жесток.

Музицирајте паметно сега.

Име на бендот : Д Омлетерс

Правец: жесток.

Музицирајте паметно сега.

Да се надополнам само. Немојте комерцијала! Ви се молам.

И немојте да правите бенд колку за вртење женски. Дајте професионално, заложете се максимално! Да ве чуе цел свет.

Друго предлог-име:
Бесните Рокаџии

Шо бидна со бендов бе? Проба нешто ова она?
Pa ni falat clenovi,
Да се надополнам само. Немојте комерцијала! Ви се молам.

И немојте да правите бенд колку за вртење женски. Дајте професионално, заложете се максимално! Да ве чуе цел свет.

Друго предлог-име:
Бесните Рокаџии
pa jas se trudam toa da bide na profesionalno nivo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom