A
apidrone
Гостин
Веројатно бара нов АМ пошо овој глава не може да крене од повреди. Мада јас сум поише за Пирло тип на играч, таков највише фали според мене.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема таков тип на играч како Пирло. Тој беше и никој повеќе.Веројатно бара нов АМ пошо овој глава не може да крене од повреди. Мада јас сум поише за Пирло тип на играч, таков највише фали според мене.
Немој да ми кажеш дека не постои играч на светов што може да ја земе топката од одбраната и да ја дистрибуира кон нападот. Жити се. Ја не барам копија на Пирло, туку играч што би го правел тоа што го правеше он.Нема таков тип на играч како Пирло. Тој беше и никој повеќе.
Пирло правеше многу повеќе од пренесување на топката од одбраната кон нападот. Играч што би го правел тоа што го правеше тој може само теоретски да набројуваме, во пракса тоа малку тешко изводливо.Немој да ми кажеш дека не постои играч на светов што може да ја земе топката од одбраната и да ја дистрибуира кон нападот. Жити се. Ја не барам копија на Пирло, туку играч што би го правел тоа што го правеше он.
Најблиското нешто што сум го видел - Лука МодричНемој да ми кажеш дека не постои играч на светов што може да ја земе топката од одбраната и да ја дистрибуира кон нападот. Жити се. Ја не барам копија на Пирло, туку играч што би го правел тоа што го правеше он.
Најблиското нешто што сум го видел - Маркизио
Банега. Е интересна алтернатива.fixed
Некој што би ја држел средината бе човек, зошто комплицирање. Некој гејм чејнџер, што со еден потег, со едно додавање во празно ќе го реши мечот. Моментално во тимот нема таков. Ама дека нема такви играчи моментално што се активни? Се разбира дека има. За нивната достапност не би дискутирал, тоа е веќе друга приказна.Пирло правеше многу повеќе од пренесување на топката од одбраната кон нападот. Играч што би го правел тоа што го правеше тој може само теоретски да набројуваме, во пракса тоа малку тешко изводливо.
Затоа наместо да се бара играч од средината што би го правел тоа што го правеше Пирло, поарно е да најдаме играч што ќе прави нешто што не го правеше Пирло и што ќе ни даде некоја друга динамика.
Тие ќе се запалат има да пукат ко огномет на нова година тој за потрошњата на Поршето се фатиОва пичицава Касерес по хеланки е?... пу, бем ти ѓупска мода беееее
Поршево ако е бенѕин, сигурно лапа граЦка ко Лиса Ен![]()