Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе долго сум заљубен во една типка..невозвратена љубов...
Проблемот е што никако не можам да ја извадам од глава...што и да правам таа е во позадина во мислите..демне...не можам да се замислам со друга..ми се чини дека животот понатаму ќе ми биде само мачење до самиот крај...без неа
Никогаш не сум ни помислил дека можам да се вљубам, ниту пак дека љубовта постои...за да на возрасни години (23 полни год.) ми се случува вакво нешто својствено за тинејџери...знам дека глупости пишам и дека за одредено време мора тоа да помине, ама моментално многу е тешко..
Ако имате некој совет за оваа будала може да пишете, ама не е задолжително :D Поз.

Need help asap!
Има едно девојче од работа многу ми се допаѓа,незнам дали сум вљубен,но неможам од мислите да ја извадам(ваљда сум?).Ја познавам 7-8 месеци она мене одма ми се допадна уште од кога ја запознав,одма се спријателивме,но дознав дека е вљубена во некој друг,затоа и не пробав да направам нешто.Сеуште нее направила ништо со момакот,ми вели дека нее веќе влубена,но понекогаш контактираат на фб.И сега пред неколку недели јас така да кежуал и велам,имаш ли некоја слободна другарка да ми местиш?Она ми вели па јас сум слободна,јас глупав и велам па нели си влубена?Она пак така натажено рече,за жал да.(ова се случи пред да ми каже дека нее влубена,но сеуште контактира со оној во кој беше влубена)Пред тоа да се случи(кога ја прашав да ми мести) ме викна на кафе јас не отидов поради х причини,сега јас ја молам,но таа ме зеза,ми вели ке дојдам па се предомислува во последен момент,така веќе 2-3 пати(ја викнав и за утре пак рече дека ке дојде).Забележувам во последниве неколку недели ми дозволува да ја гушнам,ке ја штипнам на образот,ке ми се насмее,ке ми намигне(шала?),така некогаш ке ме допре на раката,рамото итн..Некако осеќам дека е многу поопуштена во моја близина,дали е тоа од резултат на нашето пријателство или нешто др нз...
извинете ако е малку збркан текстот,али ете изморен сум и не сум во можност да склопам почитлив текст.

Need help asap!
Има едно девојче од работа многу ми се допаѓа,незнам дали сум вљубен,но неможам од мислите да ја извадам(ваљда сум?).Ја познавам 7-8 месеци она мене одма ми се допадна уште од кога ја запознав,одма се спријателивме,но дознав дека е вљубена во некој друг,затоа и не пробав да направам нешто.Сеуште нее направила ништо со момакот,ми вели дека нее веќе влубена,но понекогаш контактираат на фб.И сега пред неколку недели јас така да кежуал и велам,имаш ли некоја слободна другарка да ми местиш?Она ми вели па јас сум слободна,јас глупав и велам па нели си влубена?Она пак така натажено рече,за жал да.(ова се случи пред да ми каже дека нее влубена,но сеуште контактира со оној во кој беше влубена)Пред тоа да се случи(кога ја прашав да ми мести) ме викна на кафе јас не отидов поради х причини,сега јас ја молам,но таа ме зеза,ми вели ке дојдам па се предомислува во последен момент,така веќе 2-3 пати(ја викнав и за утре пак рече дека ке дојде).Забележувам во последниве неколку недели ми дозволува да ја гушнам,ке ја штипнам на образот,ке ми се насмее,ке ми намигне(шала?),така некогаш ке ме допре на раката,рамото итн..Некако осеќам дека е многу поопуштена во моја близина,дали е тоа од резултат на нашето пријателство или нешто др нз...
извинете ако е малку збркан текстот,али ете изморен сум и не сум во можност да склопам почитлив текст.
И кое ти е прашањето :D?

Ако мислиш да ја ќариш нападни и создај си прилика, оти ако се подзближиш уште повеќе влегуваш во едно стаклено ѕвоно со име „френд зона" и истото ѕвоно ќе те поклопи(ќе бидеш заробен) и со тоа нема да имаш можност да стигнеш до нејзиниот полов орган, пошто ќе треба начесто да ја слушаш како ти раскажува од менструални проблеми, па до некои нови типци кои ги шмекнала.

Денеска додека бев на одмор во училиштето, си правев муабет со нејзините другари (машки).
И таа полека се доближи до мене за да ме праша дали утре ќе одам да садам дрва на "ден на дрвото".
Поради тоа што јас сум ќе одам, мислам дека и таа ќе оде, па дали е можно таа да очекува утре нешто да се случи или само ме прашала од љубопитност? :unsure:

Денеска додека бев на одмор во училиштето, си правев муабет со нејзините другари (машки).
И таа полека се доближи до мене за да ме праша дали утре ќе одам да садам дрва на "ден на дрвото".
Поради тоа што јас сум ќе одам, мислам дека и таа ќе оде, па дали е можно таа да очекува утре нешто да се случи или само ме прашала од љубопитност? :unsure:

Утре ако си курназ ќе ја викнеш, ќе ја земеш за рака и ќе одбереш добра местоположба. После ќе и речиш-Тука ќе го засадиме нашето заедничко дрвце ;)

Одма ќе те засака. Ако не ја рани ова финта, тогаш на истата и е ампутирана сензибилноста и батали ја.

Последно уредено:
"ден на дрвото".
ce e кажано во овој збор
ден“ се знае дека е асоцијација за сонце, “на“ си е прилог за место и “дрвото“ шо е ептен сексуален коментар на твојата машкост, или во превод:
“Сонце сакам да сум на твојот надрвен„
Трк дома искапи се и речи му збогум на невиноста!

Последно уредено:
Дечки, кажувате "ќе се чуеме" на девојка која не планирате да ја барате? Почнав да си правам вакви филмови :ROFLMAO:
Мене една ми кажа малце подолга верзија од твојава, али мање-више истото. Пошто претходно ми потврди дека сака да излеземе, и се јавив да ја прашам за да се договориме кога и каде, па ми рече „имам многу обврски периодов, такада јас ќе ти се јавам кога ќе имам време и ќе излеземе“.

Еве више три месеци и нема ни траг ни глас, изгледа стварно ептен е зафатена :)

Сериозно, го чекам денот кога ќе ја сретнам првата девојка која нема да те одјебе со „ќе видиме“, „ќе се чуеме“, „ќе се договориме“. Бештии. Такада го мразам тоа и на никој не препорачувам да го вика, кога одјебуваш, одјеби директно, без разлика дали си машко или женско. 99.9% од времето ваков муабет е одјебување.

Последно уредено:
Можно е тоа што сум срамежлив да претставува некој проблем?
И утре кога би се видел со неа, како да го започнам разговорот и што да и кажам?

Се оснесува малку поладно од вообичаено и тоа ми е доволно за да почнам да правам overthinking.

Ако не си му девојка односно се лапате/секс повремено може да е ради неколку фактори:
1.И удрил мерак на друга
2.Нејќе да е со тебе поради нешто (дали некој му кажал нешто или а у ...)

и третата и најверојатна причина:

Нешто го мачи .....можеш да го прашаш што му е најотворено (во живо нормално пошто на ФБ е мисирски) и таман ќе го познаеш по понашање а у ... :)
Мене една ми кажа малце подолга верзија од твојава, али мање-више истото. Пошто претходно ми потврди дека сака да излеземе, и се јавив да ја прашам за да се договориме кога и каде, па ми рече „имам многу обврски периодов, такада јас ќе ти се јавам кога ќе имам време и ќе излеземе“.

Сериозно, го чекам денот кога ќе ја сретнам првата девојка која нема да те одјебе со „ќе видиме“, „ќе се чуеме“, „ќе се договориме“. Бештии. Такада ти препорачувам да не го викаш тоа, кога одјебуваш, одјеби директно.

Ахахаха а да откачиш ти девојка за кафе што 100000 посто е твоја пошо си бил глупо дете и после пар години коа типката станува секс бомба ја викаш на кафе и ти вика "ќе дојдам ко ти што дојде"

И кое ти е прашањето :D?

Ако мислиш да ја ќариш нападни и создај си прилика, оти ако се подзближиш уште повеќе влегуваш во едно стаклено ѕвоно со име „френд зона" и истото ѕвоно ќе те поклопи(ќе бидеш заробен) и со тоа нема да имаш можност да стигнеш до нејзиниот полов орган, пошто ќе треба начесто да ја слушаш како ти раскажува од менструални проблеми, па до некои нови типци кои ги шмекнала.
Па прашањето ми беше што мислите дали е заинтересирана или нее...али нема везе си заминувам од работата у скоро време така да ке си пробам среќата,а шта буде нека буде кој курац :D

Абе братче пробај ти како мислиш, еби му мајката, ако биде,ќе биде.Три недели се замараш. Де воа , де ноа, ко бомба да демонтираш па некој грешен чекор ќе ја пукне.И ние сме имале прашања, ама пробуваш нешто ако биде, биде, ако не учиш од грешка.Плус и сите сме различни кај некоја може ќе ти упали нешто, па ќе научиш да користиш натаму. Ќе си најдеш и добра женска другарка и ќе разменуваш мислења , идеи и остало.Ајде трк, инстинктивно , шо ти дојде то збори. :)

Сериозно, го чекам денот кога ќе ја сретнам првата девојка која нема да те одјебе со „ќе видиме“, „ќе се чуеме“, „ќе се договориме“. Бештии. Такада го мразам тоа и на никој не препорачувам да го вика, кога одјебуваш, одјеби директно, без разлика дали си машко или женско. 99.9% од времето ваков муабет е одјебување.
Сериозно не си сретнал девојка што директно кажува не? Јас кажувам одма не/да, а кога ќе речам ќе се договориме стварно се договараме после тоа. :D Штета што очекувам тоа да го прават и другите...

Иначе може си у право за ова дека 99.9% од времето ваков муабет е одјебување, ама само кога станува збор за првиот дејт. Во мојот случај е после две-три недели гледање, па затоа сум у мисла дали е од култура или стварно ќе ме бара.

@Деко reloaded!, се разбравме ние. :D

Можно е тоа што сум срамежлив да претставува некој проблем?
И утре кога би се видел со неа, како да го започнам разговорот и што да и кажам?

Prasaj ja hulahopki dali nosi ili boda i dali Palermo utre ke ispadne 3-6 gola da znam so da ja bapnam.

-Prasaj ja kade obozava da i go zasadis drvoto,I obavezno najlonce da imas pri raka.

Ако дојди - пукај не му ја мисли. За муабет ќе ти текни ебаго. Ти кешки почни нешто после сами зборовите ќе ти идат сакал неќел :D Доколку останиш без зборови сврти се и спринт колку што можиш подалеку од таму :D[DOUBLEPOST=1449018419][/DOUBLEPOST]
Need help asap!
Ситуацијава ми е позната :unsure: Јас мислам дека имаш добри шанси. Настрана она 50-50 (или ќе биди или нема) :D Поголеми ти се шансите за успех ;) Според мене е заинтересирана. Мое скромно мислење

Ако дојди - пукај не му ја мисли. За муабет ќе ти текни ебаго. Ти кешки почни нешто после сами зборовите ќе ти идат сакал неќел :D Доколку останиш без зборови сврти се и спринт колку што можиш подалеку од таму :D

Prasaj ja hulahopki dali nosi ili boda i dali Palermo utre ke ispadne 3-6 gola da znam so da ja bapnam.

-Prasaj ja kade obozava da i go zasadis drvoto,I obavezno najlonce da imas pri raka.

Може да ми дадете совет за некој на тинејџерска возраст (почетна фаза), затоа што овие совети ми излгедаат за некој којшто би бил 2-3 години постар од мене.. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom