Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

I

INFECTED

Гостин
Моево незнам дали да го окарактеризирам како проблем но мене ми е чудно и нејасно што ми се дешава.

Поминаа повеќе од три четири години откако почуствував силна желба за да сум со едно девојче, од тоа не испадна ништо и во овие години само една ме има заинтересирано ито малце, недоволно да ми даде жар желба и храброст да направам нешто.
То беше пред две години.
Од тогаш, ништо, нула. Последнава година почнав и да одбивам женски, едно девојче ми се нуди последниве два месеца а јас си играм курот пошо ни малце не осеќам некоја желба, страст да направам нешто со која било.

Почна по малце страв да ме фаќа, незнам што да направам за да стварно се заинтересирам и почуствувам нешто за некоја.
А не сум пребирлив, изгледот нивни не ми е на прво место па да барам само манекенки. :(

Sent from my D2403 using Tapatalk
Доволно е да и намигнеш на сипатијата, смотко. Нека не ти минува времето станилегни. Направи си го животот интересен!

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ок, сватив шо сакате да кажите.
Ќе си терам јас, па можит ќе налетат некоја која стварно ќе ја сакам.:smirce:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Со бивша да останеш другар ? Је си ли добар ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Е вака сега. Се разделивме пред десетина дена, на не којзнае колку мирен начин но помина солидно. Причината.... Хм.. Ги почна муабетите дека не иде и дека не ме сака, мислам дека повеќе од инат го збореше тоа но добро. Се смирија сега страстите, дали е океј да и пишам? Што би требало да и пиша, доколку е потребно? Бидејќи ако ништо друго сакам да останеме другари, не познаници.
На првиот муабет од жена дека не те сака или дека не оди и се покажува вратата. Значи, на првиот. А еднаш замината да ја бараш, подобро купи си ортомче.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Не непријатели туку ништо како да не си ја знаел

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Aristotel :D

Mk151
Член од
13 декември 2014
Мислења
23
Поени од реакции
7
Фала, не требаше ова со ортомчето али ми значи вашето мислење :-D.
Имате право имам многу други.
Искрено, сега сфаќам дека прашањето не ми е на место :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.465
Шо Аристотел ќе беше па да ги обожааш толку жениве бре :D
Смртен непријател =/= прекинување на секаков контакт, а со тоа и заборавање со тек на време.
Секое навраќање со бивша = огромен ризик да завршите заедно а со тоа пак да се разделите.

Еднаш ако не упалило и тоа со зборови лично упатени дека не те сака, нема никад да те засака. Особено ако сте подолго време, каде карактерите ви се веќе длабоко запознаени.

Ако ти е само за фак-бади, шо знам - терај. Ако ти е за да те засака - немаш никакви шанси.

Aristotel :D

Mk151
Член од
13 декември 2014
Мислења
23
Поени од реакции
7
Ти си ѕвер :)
Иначе името е онака, ради реда....
А кога кажав смртен непријател не мислев сериозно, на шала пишав така

Член од
27 ноември 2014
Мислења
25
Поени од реакции
36
Дечки, кажувате "ќе се чуеме" на девојка која не планирате да ја барате? Почнав да си правам вакви филмови :ROFLMAO:

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Дечки, кажувате "ќе се чуеме" на девојка која не планирате да ја барате? Почнав да си правам вакви филмови :ROFLMAO:
Kako mislis?
Zavisi i od dr faktori, kako se odnesuva so tebe u megjuvreme, zatoa sto toa ,,kje se cueme" moze da bide i razgovorno kazano.
Barem jas taka imam navika da velam kje se cueme, kje se vidime itn. koga prekinuvam muabet so nekoj, a nemam u plan da se cujam ili vidam xD

Член од
27 ноември 2014
Мислења
25
Поени од реакции
36
Kako mislis?
Zavisi i od dr faktori, kako se odnesuva so tebe u megjuvreme, zatoa sto toa ,,kje se cueme" moze da bide i razgovorno kazano.
Barem jas taka imam navika da velam kje se cueme, kje se vidime itn. koga prekinuvam muabet so nekoj, a nemam u plan da se cujam ili vidam xD
Се оснесува малку поладно од вообичаено и тоа ми е доволно за да почнам да правам overthinking.

Kajgana Shop

На врв Bottom