Доволно е да и намигнеш на сипатијата, смотко. Нека не ти минува времето станилегни. Направи си го животот интересен!Моево незнам дали да го окарактеризирам како проблем но мене ми е чудно и нејасно што ми се дешава.
Поминаа повеќе од три четири години откако почуствував силна желба за да сум со едно девојче, од тоа не испадна ништо и во овие години само една ме има заинтересирано ито малце, недоволно да ми даде жар желба и храброст да направам нешто.
То беше пред две години.
Од тогаш, ништо, нула. Последнава година почнав и да одбивам женски, едно девојче ми се нуди последниве два месеца а јас си играм курот пошо ни малце не осеќам некоја желба, страст да направам нешто со која било.
Почна по малце страв да ме фаќа, незнам што да направам за да стварно се заинтересирам и почуствувам нешто за некоја.
А не сум пребирлив, изгледот нивни не ми е на прво место па да барам само манекенки.
Sent from my D2403 using Tapatalk
налетваат понекогашОк, сватив шо сакате да кажите.
Ќе си терам јас, па можит ќе налетат некоја која стварно ќе ја сакам.![]()
На првиот муабет од жена дека не те сака или дека не оди и се покажува вратата. Значи, на првиот. А еднаш замината да ја бараш, подобро купи си ортомче.Е вака сега. Се разделивме пред десетина дена, на не којзнае колку мирен начин но помина солидно. Причината.... Хм.. Ги почна муабетите дека не иде и дека не ме сака, мислам дека повеќе од инат го збореше тоа но добро. Се смирија сега страстите, дали е океј да и пишам? Што би требало да и пиша, доколку е потребно? Бидејќи ако ништо друго сакам да останеме другари, не познаници.
Тоа значи дека треба да заборавиш дека постои.Тоа значи дека треба да бидеме смртни непријатели?
Kako mislis?Дечки, кажувате "ќе се чуеме" на девојка која не планирате да ја барате? Почнав да си правам вакви филмови![]()
Се оснесува малку поладно од вообичаено и тоа ми е доволно за да почнам да правам overthinking.Kako mislis?
Zavisi i od dr faktori, kako se odnesuva so tebe u megjuvreme, zatoa sto toa ,,kje se cueme" moze da bide i razgovorno kazano.
Barem jas taka imam navika da velam kje se cueme, kje se vidime itn. koga prekinuvam muabet so nekoj, a nemam u plan da se cujam ili vidam xD