Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
#TopSiBrate

2EB8A2A300000578-3330142-Martin_Skrtel_left_and_his_wife_Barbora_right_pose_for_a_photogr-a-10_1448272909595.jpg

12308419_958510820877502_3145463074911921227_n.png
[DOUBLEPOST=1448816720][/DOUBLEPOST]Бентеке се мачи со прием на топка :facepalm: .. Што игра Фирмињо жити се? Цццц :mad::mad:
Со високиве топки сме смешни , корнерите џабе и постојат за нас
Морено дојде на ред да изведува слободен оооо:ban:[DOUBLEPOST=1448821097][/DOUBLEPOST]Каква досадна утакмица цццц , без Кутињо креативноста ни е нула. Чан и Фирмињо имаа на моменти смешни обиди за пас напред , пред се Чан. Ме бендиса денес Ајб , сигурен со топка , изиграно со самодоверба. Верувам дека со Кутињо и Хендерсон оваквите утакмици ќе се минато.

Сепак победа си е победа :D 6то место сме на 4 бода од 4то

Последно уредено:
Знам дека е премногу рано и сите се сеуште под импресии, ама јас би сакал да го видам Варди во Ливерпул. Мислам дека е баш таков тип на играч што треба а и Клоп сака, добро рече Пеџа сеоски Суарез. Трча ко ретардиран и игра пресинг и одличен финиш има. Ако не е премногу скап би сакал да се ризикува со него.

Знам дека е премногу рано и сите се сеуште под импресии, ама јас би сакал да го видам Варди во Ливерпул. Мислам дека е баш таков тип на играч што треба а и Клоп сака, добро рече Пеџа сеоски Суарез. Трча ко ретардиран и игра пресинг и одличен финиш има. Ако не е премногу скап би сакал да се ризикува со него.
Варди е сеоски Суарез ама таков имаме веќе, Ингс. Мислам дека е доста, плус Варди има 28 години :)

Скроз ист тип на напаѓачи се, само што лани Ингс играше во Барнли кои беа најумрен тим во цела лига во поглед на стварање шанси, креативност и затоа имаше помалку голови. Друга лоша работа е што може да има decline во секој момент а да го закачите на 5 годишен договор со висока плата (Англичанец е) и наздравје после.

Со оваа форма и 25 години би заслужил трансфер. Вака дур да се прилагоди ова она ќе треба да му се покажи вратата

Ќе ве молам Клоп ни е менаџер дај да немаме дебати за Ингс и Варди.

:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom