Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа Сеинтс 24-6, цела утакмица не успеаа ТД да дадат. Многу грешки направија двата квотербека во последните 20тина јарди за да има повеќе поени. Општо колово речиси се испадна -, мислам само 2 натпревари ја надминаа границата за поени на кладилнициве.
А јас па 1 ја пишав, глеам си пишал анализа дека имаат слаба одбрана Сеинтс, викам ај им треба за плеј оф на Хјустон, нека иде овер ама и кец ќе иде. И пошо сум деген ги стаив оние Универзитад 2+ од Чиле, демек офанзивна екипа и нормално 1-0. Не разбирам зошто 2+ не можам да погодам ама најозбилно, знам дека е глупа играта и се остало, ама онака не разбирам што им праам на сите утакмици што ги ставам 2+, апла ги укопувам.

А јас па 1 ја пишав, глеам си пишал анализа дека имаат слаба одбрана Сеинтс, викам ај им треба за плеј оф на Хјустон, нека иде овер ама и кец ќе иде. И пошо сум деген ги стаив оние Универзитад 2+ од Чиле, демек офанзивна екипа и нормално 1-0. Не разбирам зошто 2+ не можам да погодам ама најозбилно, знам дека е глупа играта и се остало, ама онака не разбирам што им праам на сите утакмици што ги ставам 2+, апла ги укопувам.
И јас се мислев меѓу 1 и + на поени, ама очекував класичен shoot-out и заради поголемиот коефициент си ги пишав на поени. :boksix:
Меѓу другото утакмицава прекина серија од 45 утакмици со барем 1 ТД на квотербекот на Сеитнс. 155 на тимот, со што останаа на второ место во историјата. Ако ништо друго барем рекорди паднаа со се ливчињата.

Последно уредено:
Не се смеј, нека си дадат оти немам ни зрнце во залиха, само на буреци и пастрмајлии сум месец и пол :D

Само веј бајо, еве 1-0 ајде кајгана магијо дај му на детето! :D

И јас се мислев меѓу 1 и + на поени, ама очекував класичен shoot-out и заради поголемиот коефициент си ги пишав на поени. :boksix:
Меѓу другото утакмицава прекина серија од 45 утакмици со барем 1 ТД на квотербекот на Сеитнс. 155 на тимот, со што останаа на второ место во историјата. Ако ништо друго барем рекорди паднаа со се ливчињата.
Годинава послабо пратам НФЛ, пак Пејтриотс се први фаворити? Лани како докторски си освоија, мелем. :D

Иначе наш Лејкерс вечер ќе прави изненадување, ќе го дае на 3.75 квота. :kafence:

Уште Бломинг 3+ и 4кг протеин лап :)

Добро е што падна гол во прво на крај, би требало да се отвори повеќе утакмицава..
Ајде ти држиме среќа па да частиш по една доза после :icon_mrgr:

Иначе наш Лејкерс вечер ќе прави изненадување, ќе го дае на 3.75 квота. :kafence:

5.8 е коефициентот за победа од кај 3.75 ?

Добро е што падна гол во прво на крај, би требало да се отвори повеќе утакмицава..

5 е коефициентот од кај 3.75 ?
Абе да си излезе нема проблем за частење :)
Инаку ја изиграв во живо и 2ка 11 коеф, овие имаат правено прелази и предходно, се надевам дека и денес ќе спукаат еден, плус подобар тим се Боливар.

5.8 е коефициентот за победа од кај 3.75 ?
Не знам, ќор сум изгледа. :D
Имам некој таков филинг, дека ќе победат вечер, не знам зошто...[DOUBLEPOST=1448836881][/DOUBLEPOST]
Абе да си излезе нема проблем за частење :)
Инаку ја изиграв во живо и 2ка 11 коеф, овие имаат правено прелази и предходно, се надевам дека и денес ќе спукаат еден, плус подобар тим се Боливар.
Ќе има и за стероиди изгледа :kafence::kafence:

Последно уредено:
Не знам, ќор сум изгледа. :D
Имам некој таков филинг, дека ќе победат вечер, не знам зошто...[DOUBLEPOST=1448836881][/DOUBLEPOST]
Ќе има и за стероиди изгледа :kafence::kafence:
На 100че само ја ставив 2ка, али уште едно килце протеин ќе излезе :)
Ти кажа warman погоре, само веј бајо мој, ништа хемије само протеине, само нечорал :)

Годинава послабо пратам НФЛ, пак Пејтриотс се први фаворити? Лани како докторски си освоија, мелем. :D

Може да се каже дека се меѓу фаворитите, имаат многу повреди, инаку пред повредите беа дефинитивно фаворити. Од АФЦ они имаат 10-0, од НФЦ Каролина Пантерс исто 10-0. Дај боже да изненадат, малце да се врати надежта, па пак после ќе си сврзат 10тина порази по ред. Да се молиме дека ќе остане топ3 пикот :D

Стефан мисли Лејкерси ќе тепаат ја мислим конечно мојве Филаделфија чориве ќе тепаат :)

Вечерва играат Блуминг - Боливар . ги имам запишано во нотбук како екипи што често играат прелаз така да може да се проба 2/1 1/2.
Се надевам дека ме послуша некој .. јас испаднав идиот и останав без пари вчера и морав да ја сврзам денес со по 50 денари на 2 тикети ама покрај реал и дортмунд ги одбрав и Олимпија 3+ и нормално завршија 0-2. ..Прво скокни па речи оп .. 2-2 во 96 да не ми е мака барем .

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom