Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лошо, ама затоа одев со 500ден колку да се игра нешто, тоа е таа наша мана коцкарска,имало немало понуда мора да играме, да не тупам за утре одам со ова
Manchester City - Southampton 1
Celta Vigo - Gijon 1
Union Olimpija - KK Metalac 1
коеф 3
уплата 1000
СО СРЕЌА ;)
дортмунд 1
норвич 2
коеф 2
уплата 500
за утре воопшто не ми се допаѓа понудата затоа одам со ситен влог
дортмунд се одлични дома колку што изгуглав во фул состав се утре, од друга страна штудгарт ги гледав пред некое коло дупки невидени се имав впечаток дека гледам екипа од 2 бундеслига
арсенал мислам дека мора да тепаат утре пред се затоа што со победа се изедначуваат со лидерите, лично мислам најигран натпревар ќе е утре посебно што е популарна лига а има примамлив коеф за играчи со големи уплати, ама за да нема плачки јас ќе одам само со 500 ден уплата.
ви посакувам среќа на сите утре

Штутгарт е една од најофанзивните екипи кога игра во гости, гг за мене, ќе ја пробав 7 + ама 5.50 е смешки така да гг3+ 2.00 мислам дека е коеф. (y)

Гетафе - Виљареал 1 ( уназад во 12 часот во недела само една била 1 другото сето 2. Се оди контра традиција)
Тото - Челзи 1 (за да го избркаат глупињо)
Еибар - Реал ГГ
Рома - Аталанта 3+
Палермо - Јуве х-2 ( ги имам заприметено со мн очајни екипи споро играат и во второ опнуваст голови)
Анжи - ЦСКА 2
Псв можна 7+

Гетафе - Виљареал 1 ( уназад во 12 часот во недела само една била 1 другото сето 2. Се оди контра традиција)
Тото - Челзи 1 (за да го избркаат глупињо)
Еибар - Реал ГГ
Рома - Аталанта 3+
Палермо - Јуве х-2 ( ги имам заприметено со мн очајни екипи споро играат и во второ опнуваст голови)
Анжи - ЦСКА 2
Псв можна 7+
Oдлична анализа. Можна е добивка.

Рома 1 и 2-4
Џенова 1
Тотенхем 1X и 2+
Реал М. 2 и 2+
Дортмунд 1 и 2+
ПСВ 1 и 2+
Ајакс X2 и 2+

leverkusen 1& GG
wolsburg GG3+
real m 2-2
gremiro 1
coritiba 2
sonderjyske 1
utrecht GG
zwolle GG
rio ave 1
CSMS lasi 1
galatasaray 2
mala uplata golema dobivka vredi da se proba

Реал денес без Варан, Марсело и Рамос :icon_lol:
И јас сум за Гетафе 1х, Виљареал многу повредени играчи имаат посебно во нападот анемични се, можи и 0-2 гола.(y)
Во четвртокот играа ЛЕ, а тренерот нема многу опции за ротирање заради повредите на играчите, заморот си го прај своето.

Реал би го играл т2 2+ денес, Рамос и Варан не играат, а и онака им е смешна одбраната откако е Бенитез тука. Напред се сите, и Џејмс и Бензема ќе стартуваат покрај Роналдо и Бејл, мислам посигурна варијанта е т2 2+.

Ќе пуштам

Ливерпул 1
Аусбург ГГ 3+
Грасхоперс ГГ 3+
Дортмунд 1 и ГГ
Џенова 1 и 2-3

Еве ја Гетафе да не речите не ви ја кажав, ќе сврти сега Виљареал ко ќе си го видам тилот, само шо мака ми беше да одам да ја уплатам.
Грасхоперс зошто е коеф. 2.35 а игра со последниот Цирих кој игра очајно оваа сезона, освен ако не прат некоја мучка :cautious:

Денес ќе биде интересно на Царев Двор со Брегалница. Уплатени се многу пари, уште од петокот никој не ја дава за кладење, баш ме интересира дали ќе дојде очекуваниот резултат. Јас овој пат останав на опашката од информациите, многу малку уплатив. :D

Денес ќе биде интересно на Царев Двор со Брегалница. Уплатени се многу пари, уште од петокот никој не ја дава за кладење, баш ме интересира дали ќе дојде очекуваниот резултат. Јас овој пат останав на опашката од информациите, многу малку уплатив. :D
a sto treba da ispadne da probam vo evro tip dal ja primet

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom