Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Glupa ti e igrava drugar, osven vo minus vo dr nisto ne te nosi. Loso rasporedeni pari,loso kombinirani utakmici,los vkupen koff. Kolku so te citam uspat na forumov vo posledniov mesec dlaboko si vo minus. 20/30strani unazad ova zaprimetiv piseses edno livce so 5 000 pagjas ,pises so 300 denari na 4 koff (za 1200 dobivka) pagjas pa pak pises so 3000 se po red ova,isto se sluci i vo poslednive 2/3 strani. Ili si golem trol i nisto ne e tocno ,lupas od mozok i pari i utakmici . ili si fiu fiuuuuuu :) So ova matematika na pari tesko deka e tocno to so pises ..
Ако е тој трол пиши ти нешто паметно Махо сподели со нас некој добар тикет со добар коеф. и да лапаме пари.

Од мене за денес е Евертон х2 1.45 квота.

Брнмаут се без најдобриот напаѓач 6 месеци и мука мучат да дадат гол .... Једино Мет Ричи ако направи нешто на своја рака мада не гледам како би го победиле Евертон кој што е влезен во форма освен ако карамеливе не им ја продадат (што знаат да направат од кога ќе соберат доволно бодови....пошто Европски купови не им се некоја цел)

Ако е тој трол пиши ти нешто паметно Махо сподели со нас некој добар тикет со добар коеф. и да лапаме пари.
Jas mu dadov eden dobronameren sovet , ako saka neka go prifati ako ne nemora, ete i dr ja kritikuvat negovata igra. Sum pominal i mnogu polosi iskustva vo vrska so kladilnica i znam kako odat tie raboti, jasni mi se kako den.
Ako pisam se so igram vo eden den treba da se ostam na forumov. pisam po pojke livcina na den + vo zivo. Ne sum dobiten.na site fala bogu ama blagodarenie na livee kladejneto mozam.da izbranam.nesto od livcina i da izvadam nesto sitno vo tekot.na.denot :D

Последно уредено:
Бога ми не ми е јасен коефициентот на Евертон. Бурнемут се најслаби во ПЛ, посебно огромен простор оставаат во одбрана, затоа што играат напаѓачки. Т22+ би требало лагано да влезе.

Man.City 1
Baern M 1&3+
Barselona 1&3+
Psg 1&3+
Koef 5+ uplata 1000den

Hofenheim gg
Carlisle gg
Millwall gg
Scunthorpe gg
Shrewsbery gg
Chesterfield gg
Portadown gg3+
Uplata 210den

си влегла да

Се збунив со таа утакмица што се играла предходниот ден, како и да е пак испаднала на 2.4 што е одлично.
Инаку гледам секој втор денеска ја пишува Сити на 1.6 а пак се без Компани, Мангала и најбитно Харт..

Нантес - Бастиа - 1 или за посигурно 1х. Бастиа нема победа последните 8 натревари кога игра во гости.

Бернемут нема победа последниве 7 натревари, ама ГГ или Т2+ нешто од овие две...

QPR - Leeds - QPR моја омилена екипа беше лани за играње за во кладилница. Немет постигнато гол послениве 4-ри натревари, последната ја изгубија од Миделсбор со пенал во 92 миннута. Редно е да тепет мислам така да 1 или похрабро 1-1

:popce:

Бреша-Каљари вртоглаво паѓа коеф. за два. Онлајн веќе достигна 1.85. Мислам дека вреди да се проба, оти ретко толку ниска квота се нуди во лига како Серија Б и не е за џабе дадена.

15:30 Hoffenheim - B. Moechengladbach
Pick: Over 2.5 at 1.85
Hofenheim welcomes Borussia M`Gladbach in the 14`th round of the Bundesliga. The hosts are having a miserable season so far with just 8 points to their name and without a home win yet. Hoffenheim is last and it seems they never got over with the departure of some of their best players last summer. The team look like a disorganized bunch and they are in the worst spell so far without a goal scored in 4 matches. We expect that they will score today.
M`Gladbach is in great form after the change of coach and that period is lasting for some time now. The visitors are on a run of 8 matches unbeated and they won 7 of those. Their game is fluent and with lots of chances created in every match. Rafael is playing some stellar football while Xhaka and Stindl are putting in their share of goals. The only thing that could go against his bet is that the guests played the CL match 3 days ago and the 4:2 win might have taken to much out of them. That hasn`t been the case till now as M`Gladbach performed good after their CL matches.
Hoffeheim has all available for today while the guest are without:" Alvaro Dominguez (def.6-0) , Stranzl (def.1-0) , Herrmann (mid.6-1), Schulz (mid.5-0) , Traoré (mid.11-2) , Hahn(mid.7-2). We expect a lot of goals tonigh with small advantage to M'Gladbach. Over is the play here. Good luck.

Лестер-1&ГГ@5.90

Бурнамут доколку ги имате гледано последните натпревари играат доста подобро ама и среќата не ги сака. Со Саутемптон цело второ полувреме беа подобри едноставно топката нејќеше в гол да влези, со Њукасл да не прајме муабет, уште не знам како изгубија еден куп шанси имаа Њукасл еден напад еден гол, со Свосни испуштија водство од 2-0 таа утакмица не ја гледав. Зато му дават голем коеф. на Евертон, прашање на време е кога добрата игра ке му донеси добар резултат, немат искуство во ПЛ повредени играчи и зато се таму кај шо се.
Не викам дека денес ќе победат туку кажвам зошто е голем коеф. на Евертон.

psg 1-1&2+ cela (totalna dominacija i igraat protiv najslabiot tim vo ligata do poluvreme ne bi trebalo da im bide problem da dadat 2 gola 1.48)
city GG ( realno city nema odbrana a strasen napad 1.75 valuebet)

Парис-Турс 1
Берлин-Ротенбург -160,5
Бешикташ-Фенер 2 или тим 2 83,5+
Роса Радом-Шчечин 154,5+
Хаген-Олденбург 170,5+
Јесилгиресун-Трабзон 157,5+
Витаутас-Лиетувос 158,5+
Целје-Кил 57,5+
Мареј/Мареј -5,5
Петерборо гг3+
Баерн 1-1 2+п.п
Спортлајф

:kafence:

Не мoрa дa земaте здрaвo зa гoтoвo,aмa у систем некoј вреди дa јa изигрaте Бaхиa-Атлетикo ГO oд Брaзил 2кa.
Нaвoднo првиoт тим нa дoмaкинoт веќе бил пуштен нa oдмoр, a гoстите дoaгaaт вo пoлн сoстaв. А и кoеф. зa двoјкa нaглo пaѓa.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Вчера некој спомна колку е отепана Германската 2 лига, еве денес Падерборн јади пресврт со играч плус од 3 -1 3 - 4 е сега :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom