Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
1.70 за Наполи :tapp::tapp:
Да не може човек на раат да си направи пари. Кај отидоа времињата, кога Наполи дома против Милан/Интер имаше 2.50 квота, а редовно си ги млатеше :icon_mrgr:
Х2 одиграј ја.

И на Јуве веднаш мал коефициент му дале, очекував 1.8.

Кој меч лесно влегол со 6 квота? Јас ако убаво читам Lykina со судни маки победила 2-1 со пресврт, квота од 2.30-2.50.

Туку што ќе правиме до јануари без тениси сега? :confused:

2-1 победи во сетови, уплатена на коефициент 2.45. И замисли наместо да ми ја исплатат цела сума ми ја намалија за 50% бидејќи се намачила. Ми рекоа цела сума исплаќаме само ако некој победи без мака, вака ништо.

И уште ми рекоа, наместо да ја уплатиш Манчестер Јунајтед на 1.45 и да паднеш како цел нормален свет, ти женски тениси ми играш на 2.45. Брука и срамота.

2-1 победи во сетови, уплатена на коефициент 2.45. И замисли наместо да ми ја исплатат цела сума ми ја намалија за 50% бидејќи се намачила. Ми рекоа цела сума исплаќаме само ако некој победи без мака, вака ништо.

И уште ми рекоа, наместо да ја уплатиш Манчестер Јунајтед на 1.45 и да паднеш како цел нормален свет, ти женски тениси ми играш на 2.45. Брука и срамота.

Те чекаме после 6 месеца со ваков енормен поклон коефициент.
Дотогаш ќе уживаме во твоите досетки.

Те чекаме после 6 месеца со ваков енормен поклон коефициент.
Дотогаш ќе уживаме во твоите досетки.

Нема проблем. Јас инаку за тоа постојам, за тебе да ти кажувам добитни коефициенти.

Лион се во многу лоша форма и пак на стара слава му дават 1.60 коеф.

За утре Фрајбург на 2.40 е страшно добра според мене. Хајденхајм не е во нај нај форма моментално, нема победа во последните 4 меча дома, додека Фрајбург го утепа Падерборн претходната и играат многу добро. Најавуваат брз камбек во Бундес.

1-2, ма да у задњи моменти беше. :cool:
Иначе Њу Орлеанс со Клиперс може да се проба на хендикеп, -6,5 а за похрабрите и чиста 2 на 3 коеф. Клиперс игра катастрофално моментално, не знаат кај тераат додека другиве врзаа три победи од кои две со Санси и една со Сан Антонио. Веѓата е во год моуд моментално така да ми се чини дека можно е изненадување.

Криво ми е коа ќе фатам чуда и глупости а ме бутка на 1 ливче евиан да дае гол и на др клермонт 3 пкус со 2 0 од 20та.

Ехх....цената на народњаците:icon_lol::icon_lol:

1.70 за Наполи :tapp::tapp:
Да не може човек на раат да си направи пари. Кај отидоа времињата, кога Наполи дома против Милан/Интер имаше 2.50 квота, а редовно си ги млатеше :icon_mrgr:

WTF?...кој кур Интер не дека се којзнае што ама не се Палермо или Сампдорија, а Наполи не се Баерн Минхен..играат против првопласираниот тим на табелата побогу..а поглупа и позаебана екипа од Интер не постои во Европа кога е аутсајдер,па посебно сега во ваква форма кога идат од 4 победи со ред

Мене Наполи ми е за ГГ, Интер конечно проработе у напад.

Денеска имаше поклон квота која би ја изгласал за “поклон на годината“. Лудогорец 1, 1и3+, 1-1и3+ огромни квоти а беше голем фаворит. Би ви ги препорачал и во наредните кола, убедливо се подобри и поорганизирани од сите во лигата, им се врати стариот тренер со кој газеа. Само што до тогаш сигурно ќе увидат дека му даваат големи квоти.

ФИНО :)
за утре одиме
DOUBLE
Darussafaka - Brose Baskets 1
Lokomotiv Kuban - Zalgiris Kaunas 1
коеф 2,00
уплата 500
СРЕЌНО :)
Лошо, ама затоа одев со 500ден колку да се игра нешто, тоа е таа наша мана коцкарска,имало немало понуда мора да играме, да не тупам за утре одам со ова
Manchester City - Southampton 1
Celta Vigo - Gijon 1
Union Olimpija - KK Metalac 1
коеф 3
уплата 1000
СО СРЕЌА ;)

Лошо, ама затоа одев со 500ден колку да се игра нешто, тоа е таа наша мана коцкарска,имало немало понуда мора да играме, да не тупам за утре одам со ова
Celta Vigo - Gijon 1
коеф 3
уплата 1000
СО СРЕЌА ;)
Другар вака сега, без некоја лоша намера да ти дадам една забелешка. Иако темава е генерална дискусија и насловот и дава можност да оди во која насока сака, сепак целта на истата не и е само да напишеш што ќе играш и да кажеш со среќа. Така сите ако правиме загубена е првичната идеја што подразбира размена на вредни типови едни со други, поради неможноста секој од нас се да прати. Е сега само со кажување што ќе играш, јас (а и сите други) не добиваме никаква слика за тоа што го пишуваш и не добиваме некоја идеја ние да додадеме нешто што сме испуштиле или да изиграме нешто од тебе, нешто што вреди. Во иднина дади некој придонес повеќе, напиши нешто повеќе, некоја насока, некое објасување.

Celta Vigo - Gijon 1
коеф 3
уплата 1000
СО СРЕЌА ;)
Glupa ti e igrava drugar, osven vo minus vo dr nisto ne te nosi. Loso rasporedeni pari,loso kombinirani utakmici,los vkupen koff. Kolku so te citam uspat na forumov vo posledniov mesec dlaboko si vo minus. 20/30strani unazad ova zaprimetiv piseses edno livce so 5 000 pagjas ,pises so 300 denari na 4 koff (za 1200 dobivka) pagjas pa pak pises so 3000 se po red ova,isto se sluci i vo poslednive 2/3 strani. Ili si golem trol i nisto ne e tocno ,lupas od mozok i pari i utakmici . ili si fiu fiuuuuuu :) So ova matematika na pari tesko deka e tocno to so pises ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom