- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Eve ja I Ajaks 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

stefiii za napoli so praime[DOUBLEPOST=1448574847][/DOUBLEPOST]Eve ja I Ajaks![]()
decko koj gol brugge,ednas u gol nemaat sutnatoАЈдее бе бриж нека даде еден гол и Брага нека победи!
Наполи ми е единствена шо ја промашив од тие шо ги имав анализирано. Краснодар, Ајакс и Андерлехт си влегоја.stefiii za napoli so praime

Никад да немаат све да им ебам,шанса немаа за шут...stefiii za napoli so praime[DOUBLEPOST=1448574847][/DOUBLEPOST]
decko koj gol brugge,ednas u gol nemaat sutnato
епа кога си бајат сладолед шо да ти прајме, пишавме уште поручекта дека без пола тим ќе играат Дортмунд.и денес добитен ќе бев али паднав на Дортмунд двојна шанса![]()
ФИНОманчестер ме покоси денеска ама тоа е одиме даље
Unicaja - Maccabi Tel Aviv 1
Olympiakos - Laboral Kutxa 1
Schalke - APOEL 1
коеф 2,50
уплата 1000
СРЕЌНО![]()

pa ne citav kaj.. na pauza od rabota nakaj 12 uplativ..епа кога си бајат сладолед шо да ти прајме, пишавме уште поручекта дека без пола тим ќе играат Дортмунд.
Х2 колку беше 1.20 за Дортмунд
Не е Цедевита валуе бет на 2.30?![]()
Улегнаа бе.Туку може Бешикташ H2 да оди?
Не ми се верува Загреб со 7 да ги тепа, цврст тим имаат турциве.

На Тојота челенџерот во Јапонија играат Ксенија Лукина против Шапатава. Сношти се вратив од покер, уклучив компјутер и ја начекав Лукина како игра со Наи Хибино. И ја дупна главата, а коефициентот беше 1.1 на Хибино која е прв носител на турнирот. Лукина има многу квалитетен сервис. Оваа Шапатава е треторазредна тенисерка, тежок потпросек. Коефициентот на Лукина мислам дека има голема вредност.

2.45-2.50Уште од сега ја планирам за две недели партизан - аусбург 2ка .. ако дадат коеф како со билбао ќе има парички ..