Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Каков ден пропуштам ...... фиренца ајакс и соортинг тим2 со рубин 1 и краснодар 1х и паѓам на аз

и денес добитен ќе бев али паднав на Дортмунд двојна шанса :facepalm:
епа кога си бајат сладолед шо да ти прајме, пишавме уште поручекта дека без пола тим ќе играат Дортмунд.
Х2 колку беше 1.20 за Дортмунд

манчестер ме покоси денеска ама тоа е одиме даље
Unicaja - Maccabi Tel Aviv 1
Olympiakos - Laboral Kutxa 1
Schalke - APOEL 1
коеф 2,50
уплата 1000
СРЕЌНО :)
ФИНО :)
за утре одиме
DOUBLE
Darussafaka - Brose Baskets 1
Lokomotiv Kuban - Zalgiris Kaunas 1
коеф 2,00
уплата 500
СРЕЌНО :)

епа кога си бајат сладолед шо да ти прајме, пишавме уште поручекта дека без пола тим ќе играат Дортмунд.
Х2 колку беше 1.20 за Дортмунд
pa ne citav kaj.. na pauza od rabota nakaj 12 uplativ..

Уште од сега ја планирам за две недели партизан - аусбург 2ка .. ако дадат коеф како со билбао ќе има парички ..

Не е Цедевита валуе бет на 2.30? :D

Туку може Бешикташ H2 да оди?
Не ми се верува Загреб со 7 да ги тепа, цврст тим имаат турциве.
Улегнаа бе. :cool:
За утре Фрајбург на 2.40 е страшно добра според мене. Хајденхајм не е во нај нај форма моментално, нема победа во последните 4 меча дома, додека Фрајбург го утепа Падерборн претходната и играат многу добро. Најавуваат брз камбек во Бундес.

На Тојота челенџерот во Јапонија играат Ксенија Лукина против Шапатава. Сношти се вратив од покер, уклучив компјутер и ја начекав Лукина како игра со Наи Хибино. И ја дупна главата, а коефициентот беше 1.1 на Хибино која е прв носител на турнирот. Лукина има многу квалитетен сервис. Оваа Шапатава е треторазредна тенисерка, тежок потпросек. Коефициентот на Лукина мислам дека има голема вредност.

:anco:

Oss 3+
Minesota 4.5+
Dallas 4.5+
Rungsted 5.5+
Koef.5.7 uplata 500den

Aberstwyth 3+
Z.Waregem gg
Ballinamard gg3+
Fc Paris 2+
Lask 3+
Liefering 3+