Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аз ви посакувам да не видите повеќе титула со очи племето ваше неубо да ви ебам .. т1 ејј на факинг партизан 2 гола не можат да му дадат , на факинг партизан што го реметат сите српски екипи ..

Таа една у последните 3 дена ми еба матер.

Да ти ебам Аз Алкмар,да ти ебам.Ги имав 1x 2+ 1.65 и изгубија во 90-та минута. :tapp::tapp::tapp::boksix::boksix::boksix::boksix:
Еј како ги помина на тие двајца тој црнчугата матер му ебам.

А муабетот дека Локомотив е јак дома?
Aбе јас си кажав мислење за утакмицата, кај беше ти да дајш коментар коз аводи Локомотив.
Еве Краснодар и Андерлехт си влегоја лагано по 5 беа коеф.

Да ви ебам Аз да ви ебам матер да ви ебам.

Првпат годинава не сум добитен во било кој ден кога има европски натпревари :D.

Ај викендов ќе се вадиме.

Abe realno Az nemaa sansi za prolaz Partizan mozi se slabi vo ligata nivna ama vo LE podobri se od Az.

Да од 2 шута 2 гола овие 30 шута еден гол ..
добро де шутојте не се рачунат, голојте се рачунат, И преѓе Краснодар имаа 1 шут а Дортмунд 100 па 1 - 0 заврши.
Сакав да кажам дека Партизан очигледно беше дека ќе се бранат и на контри ќе ги чекат.
И јас мислев барем два гола дека ќе дат Аз ама ете не бидна.

Да од 2 шута 2 гола овие 30 шута еден гол ..

ја гледаше? Партизан шо промаши такви шанси АЗ немаше цела утакмица..Нинкович испадна сам со голманот на АЗ, во прво исто имаа доста добри..АЗ исто имаше добри шанси но не искористија, доста неозбилна екипа, очекував доста поопасна игра од нив..Бандаловски играше централен дефанзивец и пак не победија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom