Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Спортинг денес мора да тепа ако сака да има шанси за пролаз понатаму, пошто не верувам Бешикташ да киксне со Скендербеу. Може да се проба сингл.

Аз да даде 2гола е одличен предлог:aplauz:

Од лига шампиони ракомет или евролига некои предлози? Мене ми фати око Баерн М кај русите да не даде над 74.5 коша. превисока граница.

Претпоставувам дека денеска нема да фатам после два одлични последователни денови, али секако дека ќе се проба. :)

Ви ги препорачувам АЗ 1 и Фиорентина Х2и2+.

Партизан падна и психички и физички во играта, го немаат оној полет како на почетокот на сезоната. АЗ во спротивна ситуација - играат се подобро, а го земаа и стариот, добар Мунир Ел Хамдауи, кој постигна гол во победата со Херенвен. Може да биде и 1-1и3+, 1иТ12+, али посигурната варијанта е само 1. Да спомнам и дека Партизан е со само 5 дефанзивци, а штопер вероватно ќе игра десниот бек Бандаловски.

Фиорентина има пред се одличен тренер и неколку извонредни играчи кои се желни за докажување и играат баш мотивирано. Не се за титула у Серие А секако, али може да догураат во ЛЕ подалеку. И од клупа имаат неколку интересни играчи кои доколку се одмараат првотимците може квалитетно да ги заменат. Базел е сепак просек, опасни се Емболо и Бјарнасон ама не верувам дека ќе победат, а и со нерешено нема да бидат незадоволни.

За Аз не знам зашто дале 2 квота за кец - мислам дека ќе ги убијат партизановците .... него

Краснодар на 1х за 1.80 плаче ако не играат Ројс, Аубемајонг и Кагаваа (а така негде прочитав)

Ари, Мамев и дружината ионака се тежок орев за добивање дома без триово горе споменато мислам дека нема Дортмунд што да бара ....

Глеам никој не ги спомна Марсеј,па кој кур се Гронинген бодови да им зимаат? :гик: Сериозно мислам дека ке им ја дупнат главата

Аугсбург ГГ3+
Аз 1 и 3+
Марсеј 1 и т1
Шалке 1 и т1
Ливерпул 1 и т1

Евролига Ефес 2 и Олимпијакос 1,се мислам дал да ја пишам и Уникаха 1,али не верувам дека Макаби баш све ќе ги изгуби,мада играат очајно.Што да ви кажам Ле не ми се става појќе од 100 денари,море ни толку.

Евролига Ефес 2 и Олимпијакос 1,се мислам дал да ја пишам и Уникаха 1,али не верувам дека Макаби баш све ќе ги изгуби,мада играат очајно.Што да ви кажам Ле не ми се става појќе од 100 денари,море ни толку.
Барселона 2ка, Фенер 1 и Ефес 2ка.

Барселона 2ка, Фенер 1 и Ефес 2ка.
Да али ќе морам станов да го ставам:D,кажи што викаш за овие што ги пишав.сеа се мислам да ја ставам плус Аз,гледам ја форсирате.

Да али ќе морам станов да го ставам:D,кажи што викаш за овие што ги пишав.сеа се мислам да ја ставам плус Аз,гледам ја форсирате.
Не знам, не играм ЛЕ освен нешто на голови. Може 2+ да ја стаам ќе видам. Исто и Бриж дава гол.

Брао за информациите за Дортмунд. (y)
Туку може Бешикташ H2 да оди?
Не ми се верува Загреб со 7 да ги тепа, цврст тим имаат турциве.

На Тојота челенџерот во Јапонија играат Ксенија Лукина против Шапатава. Сношти се вратив од покер, уклучив компјутер и ја начекав Лукина како игра со Наи Хибино. И ја дупна главата, а коефициентот беше 1.1 на Хибино која е прв носител на турнирот. Лукина има многу квалитетен сервис. Оваа Шапатава е треторазредна тенисерка, тежок потпросек. Коефициентот на Лукина мислам дека има голема вредност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom