- Член од
- 20 јануари 2012
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 31
Јас правам проблем ако е помалце од саат време п.с. машки стварно од умор не ви се ебе?Не може жена да ја ебеш саат време за да свршиш. Што знам, мислам дека е проблем.
Јас правам проблем ако е помалце од саат време п.с. машки стварно од умор не ви се ебе?Не може жена да ја ебеш саат време за да свршиш. Што знам, мислам дека е проблем.
Како што често жените ги боли глава, така понекогаш може и мажите да ги боли. Полова еднаквостмашки стварно од умор не ви се ебе?
Единствено кога е "уморен" ме боли..Како што често жените ги боли глава, така понекогаш може и мажите да ги боли. Полова еднаквост
Јас правам проблем ако е помалце од саат време п.с. машки стварно од умор не ви се ебе?
Се зависи и од големината на алатот. Ако те напупа некој со куриште како Роберто Малоне , тој саатот век ќе ти се виде.Јас правам проблем ако е помалце од саат време
А си пробала со двајаца...подолго трае...Единствено кога е "уморен" ме боли..
Amateri.[DOUBLEPOST=1448335024][/DOUBLEPOST]Eh ebachista obichno mozhat da imaat po7-8 orgazmi u den a mnogu Im e 25 min klecanje, cccc
Pa bash ne e mnogu za tie redovno so imaat, da si zagoren pa da razberam poim 2 minut men, ali vaka ...Па и реално за оние што имаат редовно многу е 25 мин.
Редовно се мисли 4-5 неделно. Што знам мене ми е многу тоа, 15 мин доволно.Pa bash ne e mnogu za tie redovno so imaat, da si zagoren pa da razberam poim 2 minut men, ali vaka ...
Ne gi lazhi decata ke mislat stvaro.. pa 4-5 pati ne e bas redovno za mene, ja bi svaki dan.Редовно се мисли 4-5 неделно. Што знам мене ми е многу тоа, 15 мин доволно.
значи дома секој ден имаш во посета градинар,електричар,водоинсталатер,па проблеми со кабловската,со дограмата..........Ne gi lazhi decata ke mislat stvaro.. pa 4-5 pati ne e bas redovno za mene, ja bi svaki dan.
секој ден е редовно за столица уредна не за сексNe gi lazhi decata ke mislat stvaro.. pa 4-5 pati ne e bas redovno za mene, ja bi svaki dan.