Па и тоа е неостварена желбаТемата не е со кого сакате да имате секс, туку што е вашата неостварена сексуална желба. Не гледам дека некој се произнесол по тоа прашање... Па ќе ве молам изјаснете се.
kako i na povekjeto na Balkanot toa za zal e seuste tabuTrojka i svingers...Aj seuste ima vreme. Valjda
Богами сопругата и нејзина пријателка ги имам плеснато.kako i na povekjeto na Balkanot toa za zal e seuste tabu
Ako e stvarno taka blaze si ti najiskrenoБогами сопругата и нејзина пријателка ги имам плеснато.
Сега сопругата сака со мене и на пријателката сопругот а ја и викам дека може ама само во 4ка и сите можни комбинации
Каква корист би имал да лажамAko e stvarno taka blaze si ti najiskreno
Ama siguren li si deka ne ti e ostvarena zelba samo?
Каква корист би имал да лажам
Вистина е.Се случи пред 1-2 години во хотел и цел викенд ко цар сум бил и голи сме седеле и шетале по соба.
А дали сопругата и колешката се плеснале со сопругот на колешката не гарантирам.
Ај доста е да не ви потечат лиги!
Како мислиш, за малку као сакаше да кажеш Здраво и она си замина баш во тој момент ?пак ке пишам милфица милфица милфица за малку ке успеев запознав една у Џубокс
НеКако мислиш, за малку као сакаше да кажеш Здраво и она си замина баш во тој момент ?
поштуеш само контрола те пратам бате. само напредИнтерсна ми е идејата да бидам со многу убава женска, јас и она да лежеме у кревет, да гореме од желба, а да истрпеме без да имаме секс. Би сакал да искусам такво нешто да видам до кај ми се границите.