- Член од
- 10 март 2009
- Мислења
- 1.300
- Поени од реакции
- 1.161
Preku ambasada podnese?Jas podnesov April 2015,proizhodot mi bese gotov vo Juli 2015.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Preku ambasada podnese?Jas podnesov April 2015,proizhodot mi bese gotov vo Juli 2015.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ne.licno vo sofija so star dokumentitr,vencanjca od baba I dedo 1941 bugarska egzarhijaPreku ambasada podnese?
Месец и пол е сега.Здраво сакам да ве прашам дали некој знае за колку време одприлика сега ги издаваат произходите, поднесов пред две недели, дали има некое средно време или како ти среќата...поздрав
A moze da mi kazes sto dokumenti prilozi za da dokazes poteklo? Pozz[DOUBLEPOST=1448299343][/DOUBLEPOST]Jas vo pochetok na oktomvri podadov za proiszhod i za tochno 3 nedeli bese gotov.
Stvarno uste toa ne doznavme dali nekoj dostavil kako dopolnitelen vo ministerstvo udostoverenie od bugarsko zdruzenie i da mu ja uvazile molbata, ili pa za da izdadat proizhod od DABCIma nekoj od Juli mesec pa navaka sto dobil proizhod ili zavrsil rabota vo ministerstvo za pravda so uverenijata od Bugarskite zdruzenija?
Jas dadov vo dabc potvrda od bkks preku ambasada pa odgovor duri vo mart/april mi kazaa. Pa ako nekoj zavrsil neka kazeA moze da mi kazes sto dokumenti prilozi za da dokazes poteklo? Pozz[DOUBLEPOST=1448299343][/DOUBLEPOST]
Stvarno uste toa ne doznavme dali nekoj dostavil kako dopolnitelen vo ministerstvo udostoverenie od bugarsko zdruzenie i da mu ja uvazile molbata, ili pa za da izdadat proizhod od DABC
So kopija od BG passos na majka mi prv bratuced, i izvodi od site rodnini povrzani do mene.A moze da mi kazes sto dokumenti prilozi za da dokazes poteklo? Pozz[DOUBLEPOST=1448299343][/DOUBLEPOST]
Stvarno uste toa ne doznavme dali nekoj dostavil kako dopolnitelen vo ministerstvo udostoverenie od bugarsko zdruzenie i da mu ja uvazile molbata, ili pa za da izdadat proizhod od DABC
jas uste vo juni mi odobrija proizhod so potvrda od BKK i deklaracija zaverena na notar bez rodninski vrski,a i sega ima sto zemaat proizhodi so potvrdi i od BKK i od MAKEDONSKO BUGARSKO PRIJATELSTVO,nemat dilemi tuka,a za vo ministerstvo neznamA moze da mi kazes sto dokumenti prilozi za da dokazes poteklo? Pozz[DOUBLEPOST=1448299343][/DOUBLEPOST]
Ooo ajde da vidime koga ce bide pa pisi na forumovJas dadov vo dabc potvrda od bkks preku ambasada pa odgovor duri vo mart/april mi kazaa. Pa ako nekoj zavrsil neka kaze
Това не е верно. Има промени.[DOUBLEPOST=1447882484][/DOUBLEPOST]
Еве друже со среќа!
MNOGU BE BRATCE MENE MI E ZA PROISHOT DOKUMENTI DA ODNESAM NOEMVRI 2016 PA DODEKA CEKAM DA MI GO DADAT 3 MESECI PA DA MI ZAKAZAT INTRVJU KE ME FATI INTERVJUTO OKTOMVRI 2017Ako nekogo go interesira....vo DABC se stignati so izdavanje na proishodi do tie sto aplicirale do 7mi okomvri, a so intervju zakazuvanje kraj na juli
Друже само тоа за правосудие е променето, прашањата се тие!Това не е верно. Има промени.
Druze juli 2016ili 2017Пред недела дена закажуваа интервју за 19 јули.