- Член од
- 6 април 2013
- Мислења
- 357
- Поени од реакции
- 302
Долг период во тренд е убаво средена брада и undercut фризурче, арно ама јас сум 16 години и за жал брадава не ми е нешто баш оформена за да бидам фенси типче..
Како и да е да се надоврзам на топикот за кој ја отворам темава. Наредниот ден после бричење секогаш ми излегуваат по 3-4 нови акни. Немам црвенило или иритација на кожата, не користам колонска вода. Имам пробано со различни типови брич, секогаш користам нов брич, сум пробал плакнење со млака вода и со ладна вода исто е.. Некој постар што ги надминал проблемиве да даде некој совет?
Како и да е да се надоврзам на топикот за кој ја отворам темава. Наредниот ден после бричење секогаш ми излегуваат по 3-4 нови акни. Немам црвенило или иритација на кожата, не користам колонска вода. Имам пробано со различни типови брич, секогаш користам нов брич, сум пробал плакнење со млака вода и со ладна вода исто е.. Некој постар што ги надминал проблемиве да даде некој совет?

после бричење обично се користи едно како камче, не знам кај нас како се вика, стипса демек ама не е исто, еве прегледај го видеово...
и стално иритации, посебно кај вратот, ужаааас. Решение? Посвети повеќе време на бричењето за да нема исекотини, ранички и "изгореници". Јас од сам почеток сум со четка за бричење и сапун, по татко ми. Тврда брада ама осетлива кожа, најлоша комбинација.
Се е до генетика во генерација има неколку со Dan Bilzerian брада, а има и некои батиња мазни како бебешко газе..