Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Се згрозив.Каде ќе им оди душата на ваквите. Можете да го прочитате писмото од таткото по хронолошки ред.После ова не очекувам дека ќе видам нешто точно и вистинито на тв.

2013год.
Во раните утрински часови во некои медиуми (првично Канал 5) беа пуштени шпекулации дека девојчето умрело од свински грип. Се повикуваа на извори од Инфективната клиника, целта беше да се дефокусира јавноста, да се отргне вниманието од нивните грешки (Извор: хттп://тоцка.цом.мк/1/149320/поцина-12-годисно-девојце-од-свински-грип

Дванаесет годишно девојче денеска почина од свински грип на Инфективната клиника во Скопје, јавува Канал 5.
Информацијата ја потврдуваат доктори од клиниката.)

Следуваа разни будалштини, дезинфекција на училиштето „Ѓоргија Пулевски“ и на болницата, па тоа одеше до таму што и директорот на училиштето каде учеше Анамарија им забрани на учителите и децата да дојдат во нашиот дом (демек свински грип -лудило до бесвест). Кај Анамарија не беше пронајдена дури ни бактерија, замислете!!! Сепак, тие кои најмногу ја сакаа, нејзината учителка, класната и една мајка, и покрај се храбро дојдоа кај нас. „Немаме зборови за Анамарија, во генерацијата сме немале таков ученик“, велеа.

Подоцна свинскиот грип го демантираше директорот на Инфективна.

„Директорот на Клиниката за инфективни болести Звонко Миленковиќ ја исклучува можноста некаков вид грип да биде причина за смртта на дванаесетгодишната пациентка од Скопје која синоќа околу два часот починала на Клиниката.
– Не станува воопшто збор за грип, сезонски или пак било кој друг вид. Пациентот вчера околу 23 часот е примен на Клиниката со исклучително тешка шокова состојба со акроцијаноза, ацидоза, изразита хипотензија и доминатни гастроинтестинални симптоми со повраќање и проливи. И покрај укажувањето на екстензивни дијагностичко-тераписки постапки, за жал, четири часа по приемот почина на Клиниката. Клиничката симптоматологија, она што го регистрирале лекарите во моментот на прием и она што го имале како анамнестички податок во никој случај не укажувало воопшто дека станува за грипозна состојба, а камоли да укажува на одреден тип вирус којшто може да предизвика вакво нешто - изјави Миленковиќ.

http://plusinfo.mk/vest/43303/pismo...-za-nekolku-casa-ni-ja-vratija-vo-mrtovecnica

Овие од телеграф треба најмалку да си дадат отказ.

Видете ја сликата и прочитајте го текстот. Прочитајте што нашата храбра полиција запленила во стан во Гостивар.

LsGnEUG.jpg

Грид.Мк е само агрегатор на вести исто како Time.mk. Се напунија со лајкови поради тоа што мислам дека имаа pop-up bar кога ќе се упалиш на страната и многу луѓе лајкуваат така. Они бираат што ќе постираат на ФБ, ама мислам дека содржините на самите сајтови автоматски се апдејтуваат (не сум сигурен како беше ова, порано кога водев сајт со уште неколку луѓе, баш темпиравме кога да искочиме на time.mk на насловна). Автоматски идат поише кликови така пошто time.mk има претежно директни посети. Како и да е, ова се тие шлајм вести, ќе се најдат на 95% од порталите, луѓе кликаат, и ја искрено кликнав за да видам што глупост е (само не ми текнува на кој сајт беше, небитно). И мене ми се превртуваат црева кога ќе видам содржини од типот -Велики смрад, т.е. брат, фарми, овој се соблекол, оваа покажала цицка (баш на идивиди видов - Кендал Џенер по повод 4 милиони следбеници, се соблече топлес, а уствари покажала една цицка и тоа ставиле црвена ѕвездичкаа). Овие ми се лајкнати само ради тоа што даваат гратиси за кино, иначе одма ќе идат на unlike.

Банери како овој. Волку грдотија на едно место одамна немам видено.
tv-shenja-1024x512.jpg

Dno!

http://www.dokaz.mk/natalija-ivcheva-mu-go-ispushi-na-arsencho/

Наталија Ивчева му го испуши на Арсенчо?
ное 16, 2015Доказ.МкКолумни

Ма се разбира се е во преносно значење, а се мерат два кура Нате го трти својот курвински газ и јас се тргам не ебам курви удри тате ич влакна не и брои…

Наталија нимфоманката се мести секаде си го бара кај и е да го наседне, не бе Нате не те ебам ружна си ебате како Груевски, уствари Грујо е лепотан за тебе стара вреќо полна со болви. Иди со дебелиот газ позади МРТВ и барај си муштерии не замарај пичко заболена… ајт! И лажеш за тужбите дваесет пати ме молеше да те ебам ама те одбив.

off.net.mk-14910.jpg

Овие од Офнет очигледно не гледаат Картун Нетворк. Да гледаа, ќе знаеа дека одамна дрмаат таму Бугари, артисти и режисери, па немаше толку да се чудат.

Dno!

http://www.dokaz.mk/natalija-ivcheva-mu-go-ispushi-na-arsencho/

Наталија Ивчева му го испуши на Арсенчо?
ное 16, 2015Доказ.МкКолумни

Ма се разбира се е во преносно значење, а се мерат два кура Нате го трти својот курвински газ и јас се тргам не ебам курви удри тате ич влакна не и брои…

Наталија нимфоманката се мести секаде си го бара кај и е да го наседне, не бе Нате не те ебам ружна си ебате како Груевски, уствари Грујо е лепотан за тебе стара вреќо полна со болви. Иди со дебелиот газ позади МРТВ и барај си муштерии не замарај пичко заболена… ајт! И лажеш за тужбите дваесет пати ме молеше да те ебам ама те одбив.

off.net.mk-14910.jpg
после ѓаолот им е крив на сдсм зошто овците гласаат за пастирот; овакви идиотски портали ги закопуваат... а и идиотските идеи , како последната на Шилегов...

Требаше да влезам на темата за да се потсетам какви идиотски сајтови имаме. Пред 3-4 месеци почнав да ги бришам , таман ќе излезе идиотска статија право одма дислајк и блок. Повремено се наоѓа по некоја заостаната , али дефинитивно си го исчистив профилот од вакви срања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom