Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Надал - Вавринка 2

Еве ви ВАЛУЕ бет ,што би рекол ставро :D

Првиот беше,Ербер/Мау против Додиг/Мело ама тој почна,а набрзо и ќе заврши.

Само да кажам дека висината на коефициентот не значи директно дека некој бет има вредност. Теоретски коефициент 1.01 може да има value, а коефициент 100 да нема. ;)

Не зборувам директно за овој бет, и јас се имам кладено на Вавринка.

Досега ниту еден меч немаше во 3 сета, јас ке ја играм over 2.5 а на друго +..

Само да кажам дека висината на коефициентот не значи директно дека некој бет има вредност. Теоретски коефициент 1.01 може да има value, а коефициент 100 да нема. ;)

Ок ќе беше ,освен да не беа слепци Ербер и Мау.
Од 2-5 во гемови и 1-4 во тај брејк,изгубија сет.
:cuc:

Досега ниту еден меч немаше во 3 сета, јас ке ја играм over 2.5 а на друго +..
:kafence::kafence::kafence:

Само јас се имам кладено на Надал, али добро, реков и вчера зошто го играм, а сериозно мислам дека ќе изгуби.

Ti mnogu glumis zaeban tip namignuvas omaluvazuvas kako ti znaes podobro od toj sto te citira...nemoj da me citiras, so zaebani tipovi kako tebe ne sakam da si imam rabota ( strav od kurtoni ).

Ti mnogu glumis zaeban tip namignuvas omaluvazuvas kako ti znaes podobro od toj sto te citira...nemoj da me citiras, so zaebani tipovi kako tebe ne sakam da si imam rabota ( strav od kurtoni ).

:pos:

Многу глупи деца има на Кајгана. Со лопати да ги ринеш.

M.Elis 13.5+
R.Westbrook 26.5+
N.Noel 11.5+
Memphis 1
Koef 12+ uplata 200den

Elis 13.5+
Westbrook 26.5+
Noel 11.5+
Memphis 1
George 25.5-
M.Gasol 18.5+
P.Gasol 16.5+
Lillard 24.5+
Bledsoe 22.5+
Aldridge 17.5+
Uplata 20den.

Каков тикет ми турка селанецот Вавринка алал да му е, Англија U21 1&3+ до 82 ми губеа ми ја свртија, Ирска 1 и овај психопатот 1, не дека разбирам тенис онака на мајтап ливчето го пишев, поќе тенис кад доџу немци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom