Демолиран објект во Крива Паланка кој се користел за верски обреди

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи неможев да најдам тема која е складна со видеото подоле, решив тука да постирам.

Еве го доказот зошто никогаш нема да има соживот со Албанците, ова го кажувам на тие заблудените со розеви наочари, иако таквите и некои сонародници од албанската заедница на форумов ме критикуваа дека сум бил фашист, не сум бил за соживот, ме обвинувале и ме обвинуваат дека сум бил подбуцнувач на етничка нетрпеливост итн.

Еве го Евтов во сржта им го удри, како што е случајов со овој таканаречен интелектуалец од албанската заедница кој бил за "градење соживот." Многу ми се допадна ставот на Евтов кога му го плесна во сред очи и му кажа соживотот го сметаат само кога е одговорност на Македонците да ги признаат грешките, а они секогаш биле невини и безгрешни. A 99% се со истиов став како овој. Со сигурност го тврдам тоа!!!

СЕКОЈА МУ ЧЕСТ НА ЕВТОВ. Ако имате време гледајте го. Се е кажано, и поврзете го со мислењето на "интелектуалецов" со неговите сонародници на форумов кои се залагаат за "соживот". Инаку Евтов и насловот го има погодено на место. БОМБОНА СОЖИВОТ. Само бомбона во наводници.

Соживот не се прави само едната страна да простува и да се прогласи за виновна, а другата да се прави безгрешна.

Апдејт од активностите на циганите од Крива Паланка. Претпоставка моја, ако не превземе некој авторитет одговорност и да вети средување на ситуацијата, во кусо време, ко што викаше Бранко, народот ќе ја земе судбината во свои раце.

12246994_10205193126847099_4231901496806836606_n.jpg
12241740_10205193127207108_5998620147917681984_n.jpg
12241375_10205193128087130_1684011755895050647_n.jpg

Државата треба да ја смени политиката на невладините организации и да им ги секне парите од саудиска арабија на овие нововерниците кои што преку Ромската популација почнуваат да ни го прават незгоден животот во моето градче до пред 2 3 години немаше забулени и шеријатски настроени цигани а сега скоро сите се . За паричка се аботи, не за друго само после 10 15 години шо ќе биде не се знае, ова треба да се спречи најлесно е со прекинување на финансиите кои им пристигаат ќе видите како ќе ги фрлат бурките за 2 дена.

ха ха овие верници господ ги пратил да отвараат муслимански верски објекти во к.паланка...........дарди си се усрал опет бе батка :гомце::tapp:

Бидејќи неможев да најдам тема која е складна со видеото подоле, решив тука да постирам.

Еве го доказот зошто никогаш нема да има соживот со Албанците, ова го кажувам на тие заблудените со розеви наочари, иако таквите и некои сонародници од албанската заедница на форумов ме критикуваа дека сум бил фашист, не сум бил за соживот, ме обвинувале и ме обвинуваат дека сум бил подбуцнувач на етничка нетрпеливост итн.

Еве го Евтов во сржта им го удри, како што е случајов со овој таканаречен интелектуалец од албанската заедница кој бил за "градење соживот." Многу ми се допадна ставот на Евтов кога му го плесна во сред очи и му кажа соживотот го сметаат само кога е одговорност на Македонците да ги признаат грешките, а они секогаш биле невини и безгрешни. A 99% се со истиов став како овој. Со сигурност го тврдам тоа!!!

СЕКОЈА МУ ЧЕСТ НА ЕВТОВ. Ако имате време гледајте го. Се е кажано, и поврзете го со мислењето на "интелектуалецов" со неговите сонародници на форумов кои се залагаат за "соживот". Инаку Евтов и насловот го има погодено на место. БОМБОНА СОЖИВОТ. Само бомбона во наводници.

Соживот не се прави само едната страна да простува и да се прогласи за виновна, а другата да се прави безгрешна.
Патем,овој е турчин кој се декларира како албанец.
Случајно по полските портали сретнав слика на која протестираат пољаците против тероризмот.Но најинтересни ми испаднаа знамињата на паролата каде полски војник се бори против.....сите знаеме кои.
5647461cc36188615b8b458a.jpg

Еве го и ferdi aga

Ова е објавено 2 дена пред да се искрши "муслиманскиот објект" во Паланка

12207701_10205147020574471_2121992042_n.jpg

Превод: Другари не се опуштајте, бидете спремни, сите мора да бидат муслимани во Паланка. Ова е школо за нас ромите да знаете. Лека ноќ

Потплатени се бре овие во Паланка, жими куров што се прави верници. Овие да живееа во С.А. одма ќе им летаа главите ради алкохолот и јадењето свињско. Ќе им дадеш некоја пара + ќе се сторат будисти... за џабе скокаа албанциве на форумов.

дарди , пуно и остали за ваков соживот се,па овие вие треба да ги бркате шо ви ја резилат верата :tapp:

дарди , пуно и остали за ваков соживот се,па овие вие треба да ги бркате шо ви ја резилат верата :tapp:
Значи ако најдам слики на македонци кои крадат, се пијанчат, и истите влегуваат во црква, црквата треба да ја демолираме?

Да не се правиме наудрени, не е револтот на палачаните затоа што ромите не се вистински муслимани или платени, или заради контекстот денешен од опасноста од радикален ислам.
Знаеме сите дека иста реакција би имало и пред 10 год. Не е првпат џамија да гори од цела маса на народ собран.

Јас лично религијата би ја забранил инстантно, само овде ми пречи двоаршинското гледање на работите, насилството е насилство, нели беше така? Зошто стана во овој случај херојски чин.
Има институции кои треба овие работи да ги следи, вака само се потикнува креирање понатамошни инциденти.

Значи ако најдам слики на македонци кои крадат, се пијанчат, и истите влегуваат во црква, црквата треба да ја демолираме?

Да не се правиме наудрени, не е револтот на палачаните затоа што ромите не се вистински муслимани или платени, или заради контекстот денешен од опасноста од радикален ислам.
Знаеме сите дека иста реакција би имало и пред 10 год. Не е првпат џамија да гори од цела маса на народ собран.

Јас лично религијата би ја забранил инстантно, само овде ми пречи двоаршинското гледање на работите, насилството е насилство, нели беше така? Зошто стана во овој случај херојски чин.
Има институции кои треба овие работи да ги следи, вака само се потикнува креирање понатамошни инциденти.
нема шо да ти пречи кога веќе се виде за каков случај се работи,не се потребни објаснувања повеќе,прокламации за мир и соживот,а од друга страна.............

Ако истите македонци кои крадат, се пијанчат итн дојдат во Арачиново и бараат да им се изгради црква ќе им дозволат?
Мислам таа е аналогијата.

Многу уплашена нација, антички македонци во крајниот исток на државата се плашат од стотина роми.

Ne se plashat od stotina romi sigurno tuku se plashat od krajnata cel za toa zosto e namenet ovoj objekt ... znaete deka natalitetot vo istocna Makedonija e slab pa ova vi e raj za da se reproducirate za da si ja prisvojuvate istocna Makedonija ama nema tuka da vi uspee toa sto vi uspea vo zapadna Makedonija , ovde kje se izgorite i toa mnogu losho ... a ne zaboravajte deka i Bugarija e na 10 km od Kriva Palanka pa nejkam ni da ve pltsekjam ako Bugarija reshi da ve cisti toa sto go doziveavte od Miloshevic i Srbija kje vi bide kako med i mleko vo sporedba na sto se spremni bugarite da vi go napravat , a i so dusha cekaat da znaes samo .[DOUBLEPOST=1447668753][/DOUBLEPOST]
Аjде да кажеме-дали тоа е незаконска джамиja во редот на мисли? Не може во приватен обект да се собират N на броj луге и да се молат,а може и некоj да проповедва...един годпод знае што им проповедва. Таа работа треба да се извршува во утврдени религиозни обекти,кои са под контрола на исламската верска заедница.

Taka si e bratle ! Shte peem Boiot nastana za da sh4upim mrsnite ni okovi .

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom