Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Може и извод од матично имало до него*, сеа ќе го најдат и тоа, кај и да е.

* (не постар од шест месеци - тоа му требало за низ Македонија коа поминувал)

Да, тие одозгора, каде секојдневно ги среќаваат затоа што голем дел се депотрирани тука. Те молам престани да ме спомнуваш на темава за глупости!

Нормално дека ова за тебе се глупости.Велком Рефјуџес ин Мацедониа, а си живееш во Шведска... И ќе спомнувам кого сакам, мои права бе, ако треба 100 пати ќе те тагнам, дека ти овде ни ги правеше на сите јајцата цитрони со твоите либерално посрани постови

Ќе го имплементираат ли и кај нив и секаде каде што ќе има вакви борци за ,,човекови права'' рамковниот договор што ни го сместија на нас

At least 120 people have been killed in multiple attacks in Paris, police said.
  • At least 87 people have been killed at a Paris concert hall after a hostage situation. Gunmen and bombers also attacked busy restaurants and bars, and explosions were heard near a stadium.
  • The Islamic State militant group has claimed responsibility for the Paris attacks.
  • Tasmanian woman Emma Parkinson, 19, has been injured in the attack and is recovering in a Paris hospital.
  • Security sources say more than 200 have been injured, 80 seriously.
  • Eight attackers in total were killed around Paris, including seven by their suicide belts.
  • French President Hollande declares state of emergency, closes France's borders and declares three days of national mourning
  • Mr Hollande said the attacks were organised from abroad by Islamic State with internal help.
  • Australian consulate emergency number is 1300 555 135, if calling from overseas, +61 262 613 305.
  • You can stream the ABC News 24 live television coverage here: ab.co
http://www.abc.net.au/news/2015-11-14/live-paris-france-attacks/6940758

Нормално дека ова за тебе се глупости.Велком Рефјуџес ин Мацедониа, а си живееш во Шведска... И ќе спомнувам кого сакам, мои права бе, ако треба 100 пати ќе те тагнам, дека ти овде ни ги правеше на сите јајцата цитрони со твоите либерално посрани постови

Гледаш ли дека без врска зборуваш? Не сум го рекла тоа! Или сети се што пишував, или престани да лажеш. Затоа ми смета што ме спомнуваш, зборуваш невистини во мое име.

ИСИС е ѓаволска организација. Нема никаква врска со некоја религија. Исис во светот статистички има убиено повеќе муслимани отколку други. Само незнам дали приметивте ИСИС само ЕВРЕИ нема убиено. А Израел дури сега пред неколку дена изјави дека ИСИС и за нив биле терористичка организација. Многу интересни неприметливи работи се случува во светот.
И бабите, и нивните внучиња веќе знаат дека ИСИС (исто како и Ал Каеда) се творевина на САД.

- Ал Каеда „го направи“ 9/11, САД ги окупираа Авганистан и Ирак
- ИСИС го направи Петок 13ти во Париз, претстои инвазија на Сирија и буткање на Асад од власт (по што следи градење катарски гасовод за Европа, на што Асад се противи)

САД: Ни смета Садам Хусеин? Пушти ги Ал Каеда во Ирак, и направи таму инвазија да ги уништиш Ал Каеда.
САД: Ни треба Авганистан? Пушти ги Ал Каеда во Авганистан, и направи таму инвазија да ги уништиш Ал Каеда.
САД: Ни смета Асад? Ни треба Сирија? Пушти ги ИСИС во Сирија, и направи таму инвазија да ги уништиш ИСИС.

Исламот како религија има процентуален раст, повеќе од било која религија.
Зголемување на населението на земјината топка се движи со 35%, додека пак исламот ќе се шири со 73%.
PF_15.04.02_ProjectionsOverview_populationChange_310px.png

Во рок од 40 години, речиси ќе си се дуплира населението кое ќе практикува ислам.

pf_15.04.02_projectionstables8.png

При тоа најголема миграција на муслимани ќе има во Европа.
PF_15.04.02_ProjectionsOverview_interRegion_310px1.png

Самите европјани ќе станат заложници на своите грешки и демагогии.

А џихадот нема никогаш да престане. Бидејќи на Ахмад Ал Закарви ќе му смета што сосетката носи мини здолниште, па ке се потруди да докаже дека е најголем верник силувајќи ја истата.
На Сулејман Ал Руши ќе му смета карикатурата на некој дневен весник или мислењето на некој атеист, нормално ќе им го одземе животот во името на својот пророк.

Рефјуџис шмефјуџис...
Абе вие имате овде фамилии кои се одовде и кои испраќаат борци за ИСИС од Македонија. Имате пет џамии у кои се проповеда салафизам.
Имате у Чаир места кај што владее шеријат ( пост поназад со слика)

Ова не е од вчера. Неколку години е вака.

Габче да земела да се рашета со тоа фустанче што го носи, навечер во Гевгелија, во делот кајшто беа мигрантите (железничка и одоколу) не викам дека ќе и извршеле повеќекратно силување, но дефинитивно ќе ја застанеле да ја замараат со некои си глупости, ќе и свиркале, ќе ја силувале со поглед, а ништо чудно да почнеле да ја следат неколкумина од прекрасниве створења.
Зашто сите овие ебани ситуации се случија на девојчиња.
Јас, граѓанин на мочанава држава и на таа општина, да се осеќам загрозено во мојот, дотогаш најмирен град да си шетам? А некој да ме убедува дека е правилно јадење и вода да им давам?

Не можам да опишам кое грдо чувство го имам кога ја гледам сликава и вакви ко моронкава.
Арно што само на кафе сум отсабајле, зашто ќе повратев.
Од ситуацијава, но повеќе од ваквите личности.
Не ме убедувај глупачо едно дека е ок да помагам на некој кој ми ја загрозува личната слобода на движење во мојот град.
У пм да ви ебам мозоците либерални у пм.

Pred izvesno vreme gledav edna snimka, gevgeliskite taksisti protestiraat niz gradot, problem imalo: drzhavata/zheleznicata im ja zemala rabotata, ne mozhat da vozat do Tabanovce za sumi nebare se taksi vo Manhattan. A i zheleznicata edni uslugi shto im nudi za tie pari shto im gi zema. Znagi gi baraat begalcite.

-Koja lichna sloboda ti ja odzedoa ? Slobodata Vi e odzemena od tie koi gi glasate na izbori i im davate vlast.

Ne gledam kaj Vi e problemot. Tie samo pominuvaat tranzitiraat. Problemi so begalcite ima, ama ne vo MK. Ne veruvan ni 200-300 da ostanale. Toa kako kje se odrazi taa kriza vo drzhavite koi gi primile ne e vash problem. Ne bidete pogolemi katolici od Papata !
Imashe MK takov problem pred nekoe vreme vo Kumanovo, pa moraa pak stranci da se vmeshaat da se trgnat od funkcija onie koi bea najodgovorni.

Mnogu polesno e tugji problemi da reshavash, ne gledajkji gi sopstvenite.

I koga kje se prashate zoshto zhiveete vo edna vukojebina od drzhava, neka vi tekne deka Vie ja pravite da bide takva. Begalcite SÈ problem, no ne na/vo Makedonija, barem ne seushte, a za ponatamu kje vidime kako kje odi, Vie sekako nema da bidite prashani nitu pak del od reshenieto na problemot.

A sega prodolzhete so delenje lichni frustracii.

Vanlok, доста бе со тоа страња.
Страње личи, стварно.
А мене ми е битно твоите постови да бидат лични.

Патем,
Франција ги затвори границите, Комити заглавија кај Ница! - See more at: http://sportmedia.mk/rakomet/liga-n...omiti-zaglavija-kaj-nica#sthash.NYyEkFwX.dpuf
Сега на 24 вести јавија дека немало македонски туристи во Франција :D

Dobro be nema li vo Gevgelija mazi? Ako vi gi cepkat zenite, idite be so Baseball palci i skrshite gi od cotek. Site zabi treba da im gi izvadite druga razbiracka so toa divo pleme nema. Vremeto za milost pomina odamna.
За жал одма кривична ќе добиеме или во најлош случај притвор. Истото да го стори мигрант ќе биде бесплатно телепортиран до Табановце.

Сега на 24 вести јавија дека немало македонски туристи во Франција :D
Технички можда е точно тоа. Се очекуваше да бидат излезени од Франција и да продолжат накај Каталонија.

http://www.dw.com/mk/плачеме-со-вас/a-18849968

Со ваков став, уште долго ќе плачат...

Меркел вчера јавно на голем интервју за телевизијата кажа дека ќе си тера како до сега. 2 саати подоцна се случи Париз. Моја проценка е дека не фали многу и ќе и дојде крајот. Само нешто слично да се деси во Германија и ќе и дојде крајот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom