HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Во мај колекшн го нема,провери кај тебе,највероватно тие што го имаат во дек си стои ако го избришеш декот нема да го имаш..што знам.

Некој баг е веројатно, нема шанси туку така да тргнат карта. Ако сметаат дека е OP, може да ја нерфнат само, ама тргање никако.

Некој баг е веројатно, нема шанси туку така да тргнат карта. Ако сметаат дека е OP, може да ја нерфнат само, ама тргање никако.
Пичка му матер,само кај мене ли е багот?:icon_lol:Башка играм на сите 3 континенти и нигде го нема.

Само првите две ама каква врска има тоа со сикретов а и до пред некое време го имаше
Не може да ја имало. Ти ја дава откако ќе го отклучиш последниот wing од Naxx.

Не може да ја имало. Ти ја дава откако ќе го отклучиш последниот wing од Naxx.
Можно е ама се мислам дека ја гледав картава кај мене..

Треба да соберам уште 2400голд за да ги отворам останатите а ти знаеш ли колку арени се тоа? :D

@Krk1 се уклучи после долго време и прво си имав супер арена 10-3 (330 голд и леџендари во пекот)

Hearthstone Screenshot 11-11-15 01.08.26.png

А после од ранк 8 стигнав до 5 пак, се надевам и повисоко ќе одам сезонава...

Hearthstone Screenshot 11-11-15 03.17.28.png

Почесто да се уклучуваш :D

јас пред некој ден на арена стигнав до 9 победи... и то првите 2 ги губам се нервирам кршам све тепам све околу мене и после, 9 победи за редом.... втф со паладин, ми даде исто 330 голд, само епик некоја карта имаше у декот мислам конфјз беше

Другаров ми вика колку поише победи имаш во арена толку повеќе шанси имаш за леџендери да ти се падне,му викам не јади макарони само што платив кешарица за арена и ми дава да бирам со Прист,Ворлок и Роуг..пошто незнам да играм со ниеден од овие го одбрав Ворлок и одма се изгаснав и во пекот ми се падна Кинг Краш :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom