Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Го средив ја мн јаки работи има...
Само да знаеш ,да не ставиш многу твикови оти ќе се поремети и нема да работи убаво како што треба затоа стави тоа што ти се допаѓа и толку ако не избриши го и стави друг твик и така натаму за почеток стави SwieSelection многу корисна работа .
http://youtu.be/BUNMWsnVF90

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Само да знаеш ,да не ставиш многу твикови оти ќе се поремети и нема да работи убаво како што треба затоа стави тоа што ти се допаѓа и толку ако не избриши го и стави друг твик и така натаму за почеток стави SwieSelection многу корисна работа .
http://youtu.be/BUNMWsnVF90

Ставено ми е тоа и уште 10000работи хахах :D

Имам проблем со Iphone 6 ми бара restrictions passcode а јас никогаш тоа не сум го активирал кога ќе напрам restore на било кој Iphone пак ми бара restrioction passcode ако сакам да му напрам factory reset дали има решение?

Здраво имам проблем со камерата на Samsung Galaxy Core Prime кога сликам од блиску ми ги вади матни сликите особено кога сликам од книга страници буквите ништо не ми се разбираат ?
Помош ако знае некој ?
Фала однапред :)

Здраво имам проблем со камерата на Samsung Galaxy Core Prime кога сликам од блиску ми ги вади матни сликите особено кога сликам од книга страници буквите ништо не ми се разбираат ?
Помош ако знае некој ?
Ако има макро сликање види во сетинзите, на сликата е со цветче обично
ако нема толку му е душата т.е. јака камерата

Помош ако знае некој ?
Ако ги нема опции како што кажа Торте тогаш направи на друг начин оддалечи се малку и малку зумирај па пробај.

Или рачно фокусирај, допри со прст на екранот тоа што сакаш да биде најфокусирано.

Sovet za telefoni do 20000 iljadi sto raboti smooth kako nexus 5 ama da IMA dobra baterija, kamerata ne e bitna

samsung galaxy j5 vs huawei p8 lite ??
Планирам да зимам телефон за некоја недела , се мислам помеѓу овие два . Како што видов самсунгот има на предна камера блиц а хуавеито нема , а па хуавеито има Рам 2 гб , а самсунгот 1,5 гб . Тоа се единствените разлики што ги приметив .Ако има некој искуство нека сподели тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom