Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Дејан Фанки беше оној кој сними албум со пејачката во обид Нона, кој беше со квалитет на презерватив....За една употреба....или можеби грешам??
Лееее НОНА ДИМОВА :vozbud: од каде таа сила да врти по 354356532 круга низ чаршија у еден ден :pos:бравос за неа :aplauz:

И Иле ли е нововерец?
Da de tie crncite be dojdeni od nekoja baptisticka crkva zatoa rekov ne be od prvata pratka migranti :D od kaj veles tolku raperista a za leb nemaat,imase taa crkva nekoj proekt za poranesni zavisni i ovie preku toa se prosaltaa,idese ile vo skopje vo toa vreme so edno komsice moe,a site ja ukraa idejata za raperi od Temele od kojnik,ama sto ke ocekuvas bedotii nevideni toj temele ima eden boljer na drva doma takov ni vo muzej nemam videno,do dusa kaj nas sve sikradoa od muzei i da imalo garantiva go odnele prvac Otpad Dine :нинџ::pijani::motorce:[DOUBLEPOST=1446982401][/DOUBLEPOST]
Лееее НОНА ДИМОВА :vozbud: од каде таа сила да врти по 354356532 круга низ чаршија у еден ден :pos:бравос за неа :aplauz:
Ziv da si mi za ova:zver:

Се изнајадовте лајна за сите, како прави велешани! :icon_lol:

Јас сум горда локал патриотка! :D[DOUBLEPOST=1446999233][/DOUBLEPOST]Патем, еве нешто убаво во Велес, да не зборувате дека сѐ е тиња. Позитивно сум изненадена, само познавајќи го менталитетот, мислам дека ќе го нема за брзо време.

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.ne...=2ba4017d41f9bd0789e2802fcac4bd68&oe=56C8E19D

Последно уредено:
Sefice ne papaj ti :гомце::rolleyes:,trebase izgleda i brat mu na ile da go spomneme po sto celi familii se zabegani po toa sektite i on baptista a koga bese sanker vo diskotekana me potkrdnuvase,gradov e prazen ti za cveketo se fati sto ke go iskradat po dva dena za vo dvor toa borcinjata gi iskradoa ova ke go ostavat :pos:[DOUBLEPOST=1447008380][/DOUBLEPOST]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=0492d2e087d24168eb503502f571becc&oe=56B2263A[DOUBLEPOST=1447008936][/DOUBLEPOST]a ova garant sinoka nekoj zagubil otkako mu ja zemale kralicata,ke reces od zelezo da napravis pak ke go skrsat haha toa prvo go resavaat zatoa vrijat otpadive puno

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom