Morgan Freeman
Немодератор
- Член од
- 23 април 2010
- Мислења
- 2.940
- Поени од реакции
- 4.438
Ме интересира она ваучер кодовите за Спортс директ во примеров, важат само за УК или?
Не е затворен, барем не беше пред 2-3 месеци кога поминав од таму.Дали приклучокот за автопатот кон велес од кај катланово е затворен со банкина?
У кратки црти незнае да го прави, а дека му е нешто не му е ништоДа прашам нешто ке сум многу БЛАГОДАРЕН доколку ми помогне некој, да не должам ке одам одма на главното
-Комшијата мој реди секоја година вино во подрум и јас си пијам си точам, ама лани виното имаше мирис ја јаца но пак го пиев... Еве годинава стаде пак вино и годинава ја има истата специфична миризба, ...Зошто е тоа, дали е лошо , дали е штето, ме интересира само дали можам да си продолжам си пиење А ВИНОТО ВКУСОТ ОДЛИЧЕН само миризбата е иста.... не ми замерувајте на прашањево не редам јас вино за да знам , само го пијам
Вообичаено во дрвените бочви се пали сулфур за дезинфекција на бочвата. Доколку се употреби поголема количина или не се направи правилно, во бочвата може да има остатоци од сулфур . Сулфурот има мирис на расипано јајце.Да прашам нешто ке сум многу БЛАГОДАРЕН доколку ми помогне некој, да не должам ке одам одма на главното
-Комшијата мој реди секоја година вино во подрум и јас си пијам си точам, ама лани виното имаше мирис ја јаца но пак го пиев... Еве годинава стаде пак вино и годинава ја има истата специфична миризба, ...Зошто е тоа, дали е лошо , дали е штето, ме интересира само дали можам да си продолжам си пиење А ВИНОТО ВКУСОТ ОДЛИЧЕН само миризбата е иста.... не ми замерувајте на прашањево не редам јас вино за да знам , само го пијам
Штетно е или не по здравје ?Вообичаено во дрвените бочви се пали сулфур за дезинфекција на бочвата. Доколку се употреби поголема количина или не се направи правилно, во бочвата може да има остатоци од сулфур . Сулфурот има мирис на расипано јајце.
Не сум стручен да одговорам на тоа прашањеШтетно е или не по здравје ?
Треба да се тестира, за да се знае точно. Верувам дека е мирис на сулфур, ултра мала количина се сеќава со човечки нос.Штетно е или не по здравје ?
Брат... ова е Палпатин a.k.a Darth Sidious, главниот негативец од Star Wars
Занемарете го текстот (meme e), кој е ликов од сликата? Да не е од еден музички видео спот, само никако не ми текнува на песната знам ја имам слушнато на VH1 како помал. Мислам дека во спотот овој е ''чудовиште'', живее сам во замок и е заљубен во една девојка.
Изгледа те потсеќа на спотов на Meatloaf:
Занемарете го текстот (meme e), кој е ликов од сликата? Да не е од еден музички видео спот, само никако не ми текнува на песната знам ја имам слушнато на VH1 како помал. Мислам дека во спотот овој е ''чудовиште'', живее сам во замок и е заљубен во една девојка.