Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

гол немаме дадено 6 утакмици, зар мислиш дека нешто интересно има да се глеа? :D
богами и јас у кладионица ја гледав прво заедно со јуве и реал и тапа си беа јунајтед и не ми беше јасно како неа ја пуштија покрај сити и бенфика.... остај шо немаше ништо само јунајтед си играа на половина на цска него ни цска не ја поминаа средината :sramezliv:

Леле дајте гиф од јанг кога се фрли да спаси гол. Церебралче се напраи:))))

Швајнштајгер, фудбалер со освено све живо и диво по 100 пати и со клуб и репрезентација, во 90 минута шпринта напред паралелно со Руни (постар од него бдв), му се лути на Руни што успорува и на крај на Руни му ја земаат топката. Луд јебе збуњеног :tapp:

Ми е гајле Швајнштајгер вчера што стигнал во клубот, така се игра капитенски.

Добро е тоа што после 300 и кусур минути дадовме гол..

Некој бараше измена на Линдгард со Депај. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Кои плачковци сте не ми се верува. :facepalm::facepalm: Драми, драми...а контрола цел меч, полушанси милион, 2-3 добри шанси пред голот, и само еден кикс во одбраната (на Смолинг, кога закасни при излевањето за офсајд, ама истата акција се поправи). Марсијал спиеше во офсајд цел меч, заслужи да биде изваден, ама јебига милениче е тука нели, па он е најјак цело време. (y)

Лингард овен тоа што се трудеше ептен не покажа колку што го фалите, згреши 4-5 добри акции, ама го извади асистенцијата.

На Керик е голов, нека не рипа многу дебелото! :D

Се нaредијa рaбoтиве...Сo нaреднa пoбедa нa OТ сме вo нoкaут. Инaку дaлеку пooфaнзивен пристaп, нo ретки се тие финaлни пaсoви зa гoл. Сo oфaнзивен Јaнг и пaртнер кaкo Лингaрд кoј ќе пoвлекувa ќе е другa прикaзнa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom