Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
А рачунасте ли дека Мандиќ и Курчо ке гу стезав H1 за сви паре? :D

еј 21 век, 2015 година овија наши онј пут за анкару идев сс автобус ццц

летови колко сакаш има и до куде сакаш, барем за турску тој не е проблем :D

замислете кд ќе појдев накуде финску па тамо ладно па кд ќе ги замрзне автобус неможев да си дојдев или нема ни да можев да отидев, немав зимске гуме :D

еј 21 век, 2015 година овија наши онј пут за анкару идев сс автобус ццц

летови колко сакаш има и до куде сакаш, барем за турску тој не е проблем :D

замислете кд ќе појдев накуде финску па тамо ладно па кд ќе ги замрзне автобус неможев да си дојдев или нема ни да можев да отидев, немав зимске гуме :D
Haha Finska i Poljska ke se ide avionski :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

7b25dcc94dd41bbbdb0e5bbe84c2aa2b.jpg

Ahahahaha vikav 1 slika - 1000 zbora kude nas ne 1000 nego 1000000(milion ako ve mrzi da broite nule) zbora.. od radio bravo sitno seckano gu napravisva upravu za put u Ankaru ss bus koj gi ima lajknato na FB neka gi gu poseti stranicu i sam da procita xD Kapa dole za ovoj trebase nekoj da reagira ama u ovj grad nemamo kvalitetan medium :D

Добро има ли официјално јутре игра ли се, у колко сат, куде се игра, колко паре карте...
Бш ме интересира Финци куде са ги сместиле, ќе ги пуштив ли некоју девојчицу вечер да ги занимава...

Иначе Маце Младеновиќ 22 поена у 2 лигу против Пелистер. :D

Ама колко људи ги нема од туј екипу? 50% не су тија исти, сга реално освен што има публику атмосфера ни е мртва нема некој кој знае какв притисак.
Tacno .. pa celi dve ekipe nema Karpos i ULP dve mnogo kvalitetni i navivacki obrazovani ekipe, ss strasno dobru brojku plus mnogo ljudi faliv od vekj ovija sto postoiv, napravi paralelu sokolanci 2010/11 i sokolanci 2015/16 sta reci a ne zaplakati e situacija. Rabotese se na zatvorenost na grupu sga se faliv nekoi sto su na zapad. Ama ipak Kumani gu drziv scenu koj sto saka neka zbori, od navivacki grupe u drugi sportovi tuj su Komiti sto su na isto nivo ss Kumani momentalno u kvalitet, Ckrmbari su mnogo padneni imav odredenu ekipu ama srednjo zalosno, Ajduci su okej a Majmuni gi postuju sto sakav da mrdnev od mrtvu tocku samo sto Majmuni jos ne su ozbiljna grupa Ajduci vekj si drziv ritam vekj nekolko godine i zasluzuev pofalbu za trud, 3 liga u fudbal oni navivav. Drugo e tapa... Ovoj e nasa scena koja prakticno i ne moze da se kaze deka e scena, po bi kazaja zbir od navivacki grupe.

Какве глупе споредбе правите да чудиш.

Ајмо просто,најслабо пласиран тим у ТБЛ ( турска лига ) е далеко појак од Мзт.

И ке отиду у оф топик,али Пинар Каршијака најјак домаќи паркет :tapp:

Можда ги е паркет стварно квалитетан,паше му на Жалгириса:kuracc:

Kapetane nemamo svi informacie kako tebe [emoji14]

Капетане тоне ли брод на Чокита и Радоњиќа, какви шансе има Партизан... :D

Види,Фмп ти е најслаб тим у Евролигу дефинитивно,али и такви ке гу освоив јебену АБА лигу,па ти можеш да замислиш какв е квалитет на исту.
А,Партизан мој,саставен од рекреативци и полуиграчи овуј сезону ке се бори за 7-мо место.

Абе неписмен кој пиша дека су најјаки дома, ја збору за атмосферу не за екипу
Потресуеш ме сс тија твои глупости па још мо збори изгубиле од Жалгарис како ја да сам кажаја најјаки су дома не губив
И ебате комплексаша или па толко ти знање, тај најслаба Звезда га тепа Стразбурга 30 разлика. Да спомну дека тамо Цедевита игра а ти кажа Звезда е најака у АБА што значи етети ДВЕ послаби екипе .
На кур.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom