- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 1.560
- Поени од реакции
- 1.019
Стај го на игнор и живеј си нормално. Не гледаш од што никој не го е*е сам почна да се цитира за да остане во живот на темава !Ти имаш ли некаков доказ освен русофобијата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стај го на игнор и живеј си нормално. Не гледаш од што никој не го е*е сам почна да се цитира за да остане во живот на темава !Ти имаш ли некаков доказ освен русофобијата?
Прво jaс немам русофобиja, второ jaс само цитирам,што клон на ИД поела отговорност.Ти имаш ли некаков доказ освен русофобијата?
Или просто да напамтам што кажав и што се дешава.Стај го на игнор и живеј си нормално. Не гледаш од што никој не го е*е сам почна да се цитира за да остане во живот на темава !
Друже јас те сфаќам дека си го одработуваш делот , Ок си е работата .Или просто да напамтам што кажав и што се дешава.![]()
Ха ха. Кога нема што да кажете...сега отработувам.Друже јас те сфаќам дека си го одработуваш делот , Ок си е работата .
Само мнооогу напрегаш со едностраноста , ако тоа ти е цел да знаеш дека си ја исполнил ! Вклучи малку пореален и поаналитички поглед во постовите , инаку лека полека ке те од**ат сите и стварно сам ќе си муабетиш на сите теми !
Братски ти препорачувам да го погледнеш Балкански оркестар ( го има на Јутјуб) има еден лик таму , твоја марка!
Аха значи и ти не може да си без материална изгода,штом тераш на една друга пропаганда?СИТЕ РАЗБИРАМЕ... дека одработува за некаква материјална надокнада.
Никој не може да е толку упорен во верглање на една те иста пропаганда, наочиглед неброени аргументи против. Никој, а што не е платен за тоа... Само кај нас овде модерирањето закажува. У реду е некој да има спротиставено мислење, и да дебатира за тоа. Но не во ред да се врти и повторува едно те исто, иако истото е постојано побивано со аргументи. Пошто тоа веќе станува спамирање, и како такво треба да се модерира.
Да не почнувам за редовните офтопик дигресии, со кои се оттргнува вниманието на дискусијата кога истата јасно оди против целите на агитаторите како еф-ем-и.
Еф-ем-и, колку те плаќаат во таа невладината организација - за да агитираш и провоцираш? Убава пара, а?![]()
Ха ха. Кога нема што да кажете...сега отработувам.
Проблемот е дека вие не седите зад зборовите си и после 1 недела,5 недели или 4 месеци да покажете што прогнозиравте,па да видим што се дешава на терен.[DOUBLEPOST=1446405726][/DOUBLEPOST]
Аха значи и ти не може да си без материална изгода,штом тераш на една друга пропаганда?
Па много пати пробав да дебатирам со тебе. ...ти до този момент не покажа можност да дебатираш. Види што си прогнозирал преди 2-3-5 недели и види вестите днес.
А за тоа колко ми плакаат, имам добра работа за да се надевам некоja невладина да ми плакja да ти отговарам на теб и овде на форумот. Докажал сум со години овде на форумот што сум и коj сум,па сум се видел и со членови.![]()
Грешно мислиш[DOUBLEPOST=1446478056][/DOUBLEPOST]фми имаш ли дечко? имам едно другарче за тебе. така ќе намалиш овде со фрустрациите бидејќи мислам дека тебе секс ти фали.
Да, да ... jaс не знам што е дебата, да.Проблемот со тебе, е што ти и не знаш што е дебата. Ти сметаш дека дебатирање е безумно повторување на истите глупости - без да реагираш на противничките аргументи. Противничките аргументи, не ги побиваш со факти, туку или ги игнорираш, или дигресираш на рандом други моменти, најчесто заглупувачки неповрзани. Целта не ти е да дебатираш, туку да ја заглупиш дискусијата и да дигресираш во офтопици и ретардации.
Дебатирање со тебе е исто како да играм шах со гулаб. Без разлика што сум одиграл, сеедно е и велемајстор да сум - гулабот едноставно само ќе ги разбутка фигурите и ќе шепури наокулу како да победил.
Епа токму така и ти „дебатираш„.
А тоа колку те плаќаат, не знам. Знам дека секако си претплатен, со оглед на (не)квалитетот на дебатирањето. Но таму каде немаш квалитет, ти надокнадуваш на квантитет - па и тоа нешто вреди, а?
Знам бе, претерувам со очекувањата. Барам да ги дискутираш аргументите на противникот - наместо како расипана плоча да си ја повторуваш приказната (пропагандата).Да, да ... jaс не знам што е дебата, да.
Да реагирам на аргументи?
Ништо бе Рамбо , се е исто само мир се нема !А што е различно сега?
Ништо бе Рамбо , се е исто само мир се нема !
У ствари различно е што некој рече дека кралот е гол.Ама гледам има доста публика што сеуште мисли поинаку !