Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам за тоа дека е долга сезоната, а тука е и Јуве секако иако не го спомнав...А ти врз база на што би ги оценил? Поради фактот дека немаат 20 години ништо освоено? Ете ја стави Фиорентина во контекст.
Чекајте долга е сезоната. Уште многу крв ќе падне до крајот.
mozeЕве кој сака кладба дека Фиорентина нема да освои титула, цела година аватар?
Нормално дека нема Фиорентина да освои титула, не мораш да се палиш. Никој нема да ти се клади. Прво не е финансиски моќна како некои екипи, но сепак добро парира веќе години наназад. А искрено, не дека сум навиваќ на Виола, али не само јас и тука некои други ќе се сложат дека Фиорентина во најмала рака е на исто рамниште со Интер, ако не и подобра. Ако би правел прогнози за кои би освоил титула тоа би изгледало вака Рома, Наполи па Јувентус.Се согласувам за тоа дека е долга сезоната, а тука е и Јуве секако иако не го спомнав...
Па јас не оценувам ако не гледате, отвори ја табелата и ќе видиш дека веќе 11то коло и имаш 5 екипи изедначени, сите екипи имаа киксови со еден или друг тим, инаку да се издвојуваше некој ќе беше +6 напред ко што спомна јувенташот погоре.
Кажав, ме испровоциравте со тоа што дека Интер не давал голови или не играл атрактивно (што е избор на тренерот, да тргне со сите сили во напад секако ќе дал повеќе голови, прашањето е колку бодови ќе имавме) и одма не е конкурент за титулата, не се замарам да прогнозирам, доаѓа и зимската пауза каде што после неколку кола конечно мислам дека ќе се знае кој ќе се издвои.
Наполи во последниве 4 сезони, барем 2 сезони играше одлично, и пак остануваше со прстот во уста, иако реално и Јуве имаше добар тим.
Еве кој сака кладба дека Фиорентина нема да освои титула, цела година аватар?
еве бе ја ќе се кладамНормално дека нема Фиорентина да освои титула, не мораш да се палиш. Никој нема да ти се клади. Прво не е финансиски моќна како некои екипи, но сепак добро парира веќе години наназад. А искрено, не дека сум навиваќ на Виола, али не само јас и тука некои други ќе се сложат дека Фиорентина во најмала рака е на исто рамниште со Интер, ако не и подобра. Ако би правел прогнози за кои би освоил титула тоа би изгледало вака Рома, Наполи па Јувентус.
Секако дека ќе се кладиш, само во фан-клуб фиорентина пишуваш, а таму си само ти и вукиmoze![]()
Моментално да, на исто рамниште се и затоа се и први на табела. Неам ништо против Фиорентина, и јас сметам дека моментално Рома па Јуве се најголеми фаворити за титла, мислам дека Јуве ќе се консолидираат за зимската пауза ако до тогаш не кикснат па да отиде Рома на некои +12-15 бода што би било веќе недостижно.Нормално дека нема Фиорентина да освои титула, не мораш да се палиш. Никој нема да ти се клади. Прво не е финансиски моќна како некои екипи, но сепак добро парира веќе години наназад. А искрено, не дека сум навиваќ на Виола, али не само јас и тука некои други ќе се сложат дека Фиорентина во најмала рака е на исто рамниште со Интер, ако не и подобра. Ако би правел прогнози за кои би освоил титула тоа би изгледало вака Рома, Наполи па Јувентус.
Може да ми прецизираш точно со што не се согласуваш, оти не те сфатив башМондо не се согласувам. Јас би рекол Интер резултативе ги вади со лоша игра а не на сила. Затоа и "издржаа" толку. Тимот им има квалитет за многу повеќе, и чудно ми е што досега играат како што играат. Јас еве мислам виновник за тоа е Манчини, кој што треба и мора да извади повеќе од овој ростер на Интер.
То што си чекал или чекале да падне Интер де.Може да ми прецизираш точно со што не се согласуваш, оти не те сфатив баш![]()
Океј е, сакаш да лапаш лајкови на моја сметкаTимови што освоиле титула со највеќе победи од 1-0.
![]()