Се има се можеNe mi e jasno od kade tolku inspiracija da se pretstavis kako 100 razlicni personi, od kade tolku vreme?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се има се можеNe mi e jasno od kade tolku inspiracija da se pretstavis kako 100 razlicni personi, od kade tolku vreme?
Пст бе, интересна бешеDzabe e tema za tebe, tebe ti treba profesionalna pomos devojko, prijatelski sovet ti davam, nemam nisto protiv tebe.
Ne mi e jasno od kade tolku inspiracija da se pretstavis kako 100 razlicni personi, od kade tolku vreme?
Пст бе, интересна беше![]()
Dzabe e tema za tebe, tebe ti treba profesionalna pomos devojko, prijatelski sovet ti davam, nemam nisto protiv tebe.
Ne mi e jasno od kade tolku inspiracija da se pretstavis kako 100 razlicni personi, od kade tolku vreme?
Aaa you tuber like najgolem za Michael <3
Си, нема збор, само исто како на NFS што мењаш кола да се намали heat-от од цајканите, во случајов модераторите, смени и ти јузер од кој постираш. Само немој оние J Cat, J Dog, J не знам што цело животинско царство си го набројала...Хахахаха веќе не сум?Бтв добра финта.
Си, нема збор, само исто како на NFS што мењаш кола да се намали heat-от од цајканите, во случајов модераторите, смени и ти јузер од кој постираш. Само немој оние J Cat, J Dog, J не знам што цело животинско царство си го набројала...
ВажиСи, нема збор, само исто како на NFS што мењаш кола да се намали heat-от од цајканите, во случајов модераторите, смени и ти јузер од кој постираш. Само немој оние J Cat, J Dog, J не знам што цело животинско царство си го набројала...
Ја веќе сменив идентитет, матичен, место на живеење, мислеше ти ќе ме заебеш што замина на север? ааааааИ после ќе плачеш како те демнеле со нож во рака.
Хахахаха веќе не сум?Бтв добра финта.
Не сериозно да прашам зашто професионална помош?елаборирај или посочи евентуален коментар. Или ради тоа што реков дека дрога не е у реду и те се најде навреден ваљда ради тоа.[DOUBLEPOST=1446327681][/DOUBLEPOST]И после јас реметам. Ете девојкава поздрави на рандом членови си праќа интересно и било.Прегледај го приврзокот 132027Прегледај го приврзокот 132028 Прегледај го приврзокот 132029
Дечко дефинитивно ти си тој на кој што му е потребна помош, очигледно е, ко прво, не посочуваш зошто ми треба, дај коментар нешо било што, зашо таков впечаток, заш сум те разочарала толку?Си имат установи, доктори за вакви случаи ко тебе. А кај шо спомна исто и со дрогата, дури самиот не се свестиш дека ти треба помош, никад нема да се тргниш. Се губиш и луташ.
Така е и со тебе. Ти не си свесна дека си ЛУДА. Толку од мене, биди ми поздравена и ти посакувам се најдобро и шо побрзо да се излечиш и да почниш да си го живејш животот нормално.