Омилен пост на Сунѓерот Боб

Dzabe e tema za tebe, tebe ti treba profesionalna pomos devojko, prijatelski sovet ti davam, nemam nisto protiv tebe.
Ne mi e jasno od kade tolku inspiracija da se pretstavis kako 100 razlicni personi, od kade tolku vreme?
Пст бе, интересна беше :)

Пст бе, интересна беше :)

Хахахаха веќе не сум? :D Бтв добра финта.

Dzabe e tema za tebe, tebe ti treba profesionalna pomos devojko, prijatelski sovet ti davam, nemam nisto protiv tebe.
Ne mi e jasno od kade tolku inspiracija da se pretstavis kako 100 razlicni personi, od kade tolku vreme?

Не сериозно да прашам зашто професионална помош?елаборирај или посочи евентуален коментар. Или ради тоа што реков дека дрога не е у реду и те се најде навреден ваљда ради тоа.[DOUBLEPOST=1446327681][/DOUBLEPOST]И после јас реметам. Ете девојкава поздрави на рандом членови си праќа интересно и било.
Screenshot_2015-10-31-22-32-01.png
Screenshot_2015-10-31-22-31-56.png
Screenshot_2015-10-31-22-31-50.png

Последно уредено:
Си, нема збор, само исто како на NFS што мењаш кола да се намали heat-от од цајканите, во случајов модераторите, смени и ти јузер од кој постираш. Само немој оние J Cat, J Dog, J не знам што цело животинско царство си го набројала...

Си, нема збор, само исто како на NFS што мењаш кола да се намали heat-от од цајканите, во случајов модераторите, смени и ти јузер од кој постираш. Само немој оние J Cat, J Dog, J не знам што цело животинско царство си го набројала...

И после ќе плачеш како те демнеле со нож во рака.

Важи ;)
Абе ок али стварно имате било каков доказ за тврдењава или лични впечатоци ви се?
Не сте толку интересни да менувам јузери па сеа и вие ептен си ласкате.

И после ќе плачеш како те демнеле со нож во рака.
Ја веќе сменив идентитет, матичен, место на живеење, мислеше ти ќе ме заебеш што замина на север? аааааа

Не сериозно да прашам зашто професионална помош?елаборирај или посочи евентуален коментар. Или ради тоа што реков дека дрога не е у реду и те се најде навреден ваљда ради тоа.[DOUBLEPOST=1446327681][/DOUBLEPOST]И после јас реметам. Ете девојкава поздрави на рандом членови си праќа интересно и било.Прегледај го приврзокот 132027Прегледај го приврзокот 132028 Прегледај го приврзокот 132029

Си имат установи, доктори за вакви случаи ко тебе. А кај шо спомна исто и со дрогата, дури самиот не се свестиш дека ти треба помош, никад нема да се тргниш. Се губиш и луташ.
Така е и со тебе. Ти не си свесна дека си ЛУДА. Толку од мене, биди ми поздравена и ти посакувам се најдобро и шо побрзо да се излечиш и да почниш да си го живејш животот нормално.

Си имат установи, доктори за вакви случаи ко тебе. А кај шо спомна исто и со дрогата, дури самиот не се свестиш дека ти треба помош, никад нема да се тргниш. Се губиш и луташ.
Така е и со тебе. Ти не си свесна дека си ЛУДА. Толку од мене, биди ми поздравена и ти посакувам се најдобро и шо побрзо да се излечиш и да почниш да си го живејш животот нормално.
Дечко дефинитивно ти си тој на кој што му е потребна помош, очигледно е, ко прво, не посочуваш зошто ми треба, дај коментар нешо било што, зашо таков впечаток, заш сум те разочарала толку? :place:
Друго, се побиваш у моменат за тоа кој е печен за помош со она со дрогата, јас која пропагира здрав живот, спорт итн. У однос на тебе што вриштиш со гифови и слики ,,дрогирајте се, кул е''. :toe: дефинитивно вредностите се изместени :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom