Сега малку се подобри психолшката ситуација кај мене, бидејќи е овој, претпоставувам женски одговор.
Инаку малку да дадам поoбјаснување: Јас сум вработен и колку толку за овај стандард во Македонија добивам пристојна плата. Девојками студира и е солиден студент. Инаку родителите и се донекаде пристојни, а и двата постари браќа. Татко и е малку склон кон алкохолот, а мајка и повеќе е конзервативна, тоа значи, православна христијанка склона кон вистинското коnзервативно православие. Зошто го спомнувам ова? бидејќи девојчево ми значи, па затоа правам анализи зошто се однесува вака?! Дали е проблемот генетски или психолошки? По се изгледа дека е второто. Инаку летово после долго убедување и перипетие некако успеав на 7 дена да ја однесам на летен одмор. На плажата кога ќе се соблечеше по бикини беше меѓу најубавите!! Јас многу се возбудував и секоја пауза за попладневен одмор сакав да бидам околу неа и да имаме секс. Но за воља на вистината да ви кажам во тие 7 дена имавме секс само 2 пати, другото време го поминувавме во бакнување и некакви разговори. Затоа помагајте, кога сум покрај неа сум многу возбуден и одма имам воља да ја "нападнам"!! Дајте некаков одговор што понатаму: дали е проблемот во мене што сум сексуален манијак? или проблемот да го барам од другата страна?
Затоа ми треба помош од женскиот пол на овој форум! Да размениме мислења и искуства со девојки на овој форум од 17...25 години, па и повеќе. Тоа го барам, бидејќи си ја сакам девојката и затоа се трудам да не направам неверство или друга глупост?
Однапред благодарам на секаква сугестија или одговор!