Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Imam devojka od 20 god Ja sum so 26 polni godini. Inaku devojkami e zgodna u telo i glava, no mnogu e slaba u seks?!
Sto da praam? da baram druga? ili da ostanam so nea i ponatamu?
Fala,..
Биди џентлемен, плати и часови за подобрување у секс, за 3 месеца нема да ја препознаеш какви се финти ќе знае да ти направи.

Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Kade ima takva skola, za podobruenje u sex?
P.S.
Inace imav sex sa devojke koji rade za pare. Moram da priznam deka si ga znaju zanat, ama jas ne se vozbudih mnogo?!
So devojcevo se vozbuduvam mnogo, no taa vozbuda kratko traje, posto ona ne ucestvuje mnogo u tuj seansu,...

Последно уредено:
Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Aman bre ljudi, vi ste ozbilni ili onaka sa s'mene se podigruete?
Me nacekavte u krizu,...i ajde udaraj folove!
P.S.
Trazam odgovor od zensku stranu (strucnjaka na ovoj forum) u ovoj slucaj sto da cinu?

Последно уредено:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Aman bre ljudi, vi ste ozbilni ili onaka sa s'mene se podigruete?
Me nacekavte u krizu,...i ajde udaraj folove!
P.S.
Trazam odgovor od zensku stranu (strucnjaka na ovoj forum) u ovoj slucaj sto da cinu?
Не можеш да ја осудуваш ако не знае. Не значи дека сите 20 год. девојки имаат големо искуство. Јес да сексот е дарба, али затоа ти си тука да и кажеш. Нема ништо лошо во тоа додека имате секс да и објасниш што сакаш и како треба тоа да го прави. Кога ти ке и кажеш верувај дека девојката ке се потруди максимално да го примени тоа. Затоа само искреност и отвореност спрема неа и за брзо време се ке се промени.

Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Не можеш да ја осудуваш ако не знае. Не значи дека сите 20 год. девојки имаат големо искуство. Јес да сексот е дарба, али затоа ти си тука да и кажеш. Нема ништо лошо во тоа додека имате секс да и објасниш што сакаш и како треба тоа да го прави. Кога ти ке и кажеш верувај дека девојката ке се потруди максимално да го примени тоа. Затоа само искреност и отвореност спрема неа и за брзо време се ке се промени.
Сега малку се подобри психолшката ситуација кај мене, бидејќи е овој, претпоставувам женски одговор.
Инаку малку да дадам поoбјаснување: Јас сум вработен и колку толку за овај стандард во Македонија добивам пристојна плата. Девојками студира и е солиден студент. Инаку родителите и се донекаде пристојни, а и двата постари браќа. Татко и е малку склон кон алкохолот, а мајка и повеќе е конзервативна, тоа значи, православна христијанка склона кон вистинското коnзервативно православие. Зошто го спомнувам ова? бидејќи девојчево ми значи, па затоа правам анализи зошто се однесува вака?! Дали е проблемот генетски или психолошки? По се изгледа дека е второто. Инаку летово после долго убедување и перипетие некако успеав на 7 дена да ја однесам на летен одмор. На плажата кога ќе се соблечеше по бикини беше меѓу најубавите!! Јас многу се возбудував и секоја пауза за попладневен одмор сакав да бидам околу неа и да имаме секс. Но за воља на вистината да ви кажам во тие 7 дена имавме секс само 2 пати, другото време го поминувавме во бакнување и некакви разговори. Затоа помагајте, кога сум покрај неа сум многу возбуден и одма имам воља да ја "нападнам"!! Дајте некаков одговор што понатаму: дали е проблемот во мене што сум сексуален манијак? или проблемот да го барам од другата страна?
Затоа ми треба помош од женскиот пол на овој форум! Да размениме мислења и искуства со девојки на овој форум од 17...25 години, па и повеќе. Тоа го барам, бидејќи си ја сакам девојката и затоа се трудам да не направам неверство или друга глупост?
Однапред благодарам на секаква сугестија или одговор!

Последно уредено:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Сега малку се подобри психолшката ситуација кај мене, бидејќи е овој, претпоставувам женски одговор.
Инаку малку да дадам поoбјаснување: Јас сум вработен и колку толку за овај стандард во Македонија
добивам пристојна плата. Девојками студира и е солиден студент. Инаку родителите и се донекаде пристојни, а и двата постари браќа. Татко и е малку склон кон алкохолот, а мајка и повеќе е конзервативна, тоа значи, православна христијанка склона кон вистинското коnзервативно православие. Зошто го спомнувам ова? бидејќи девојчево ми значи, па затоа правам анализи зошто се однесува вака?! Дали е проблемот генетски или психолошки? По се изгледа дека е второто. Инаку летово после долго убедување и перипетие некако успеав на 7 дена да ја однесам на летен одмор. На плажата кога ќе се соблечеше по бикини беше меѓу најубавите!! Јас многу се возбудував и секоја пауза за попладневен одмор сакав да бидам околу неа и да имаме секс. Но за воља на вистината да ви кажам во тие 7 дена имавме секс само 2 пати, другото време го поминувавме во бакнување и некакви разговори. Затоа помагајте, кога сум покрај неа сум многу возбуден и одма имам воља да ја "нападнам"!! Дајте некаков одговор што понатаму: дали е проблемот во мене што сум сексуален манијак? или проблемот да го барам од другата страна?
Затоа
ми треба помош од женскиот пол на овој форум! Да размениме мислења и искуства со девојки на овој форум од 17...25 години, па и повеќе. Тоа го барам, бидејќи си ја сакам девојката и затоа се трудам да не направам неверство или друга глупост?
Ах бе колку изнапиша за да најдеш нешо за клецкање овде на форум.....
речи бе: добро ситуиран господин, бара девојки од 17-25 за повремени дружења, шифра “узбуѓени“

Последно уредено:
Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Ах бе колку изнапиша за да најдеш нешо за клецкање овде на форум.....
речи бе: добро ситуиран господин, бара девојки од 17-25 за повремени дружења, шифра “узбуѓени“
Na ovaja provokacija moze da ti odgovori Makedonija 1932! posto gledam sprema komentarive deka dobro se poznajete.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Na ovaja provokacija moze da ti odgovori Makedonija 1932! posto gledam sprema komentarive deka dobro se poznajete.
стварно не примеќеш колу прозирно наивен ти е текстот??
аман бе !
дури и мене ме фаќа некако срам ко ќе го читам
Се испофали себе си како си напален како сакаш секс како си сексуален манијак како сакаш секој ден да сексаш, како си вработен со пристојна плата.... сите работи кои немаат врска со проблемот што девојката не ти давала често, па и удри граница на години од17-25 на девојки за “помош“ па скоро пола текст ти се описи на твојата сексуалност, уше да напишеше колкав тие па да чекаш некоја да ти се јави.
Ај заозбили се и остај овде да си пишат оние кои стварно имаат проблеми.

Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
стварно не примеќеш колу прозирно наивен ти е текстот??
аман бе !
дури и мене ме фаќа некако срам ко ќе го читам
Се испофали себе си како си напален како сакаш секс како си сексуален манијак како сакаш секој ден да сексаш, како си вработен со пристојна плата.... сите работи кои немаат врска со проблемот што девојката не ти давала често, па и удри граница на години од17-25 на девојки за “помош“ па скоро пола текст ти се описи на твојата сексуалност, уше да напишеше колкав тие па да чекаш некоја да ти се јави.
Ај заозбили се и остај овде да си пишат оние кои стварно имаат проблеми.
Rabotava ispadnue da si vidovid covek,...razbira se, ako ova se sto napisa e vistina?!
U nasa zemja puna e so strucnjaci i vidoviti ljudi,...

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Rabotava ispadnue da si vidovid covek,...razbira se, ako ova se sto napisa e vistina?!
U nasa zemja puna e so strucnjaci i vidoviti ljudi,...
Ај на момент да претпоставам дека не си мањак туку само глуп, и да те прашам шо совети очекуваш од 17-25 годишни девојки да ти дадат за секс на сексуален мањак со некое непоѕнато девојче?
“Знаеш јас сум многу напален па ме интересира ете ти да си на нејзино место што би правела...“
“Секој ден би сакал да ја сексам но таа не сака, еве кажи ми ти совет што и како би направила, како ти уживаш во сексот, кколку пати ти би се сексала, шо те пали да знам кај грешам....“
(и за то време десната рака ти е на маусот а левата в гаќи)

Совет ако сакаш - еве ти:
Никој не може да кажува во име на непозната девојка зошто е таква во сексот
Тоа не може ни мајка и што ја родила да го каже. Само таа може да ти објасни зошто е таква и што чуствува. Ако со неа не можеш интимно да откриеш шо сака и како (и то велиш ја знаеш веќе со години) - тешко дека некое непознато девојче од 18 години овде на форум ќе знае што и е посебно што од сета прикаска знае само дека добро иѕгледа у бикини и неќе да те задоволува добро додека за тебе дознала дека си вработен, со солидна плата и дека си стално напален и спремен за секс.

Седни со девојчето разговарај отворено, ако треба појдете на психолог и тоа е тоа.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас мислам дека е до тебе. Паметен видовме дека не си, а веројатно си и многу грд, па не и се сака на девојката. Може и со некој друг да се ебе а тебе да не ти дава. ОК?

Kajgana Shop

На врв Bottom