Не бе, па ти. Има месеци во годината кога студентскиот е прилично растеретен. Месец јули/август обично капацитетот не е ни блиску до исполнет.Да, пошто цел Гоце може да се реновира одеднаш и пак да има студенти. Кој дегенски пост ти е овој?
Глуп еден преку лето не може да се реновира целиот студентски?Да, пошто цел Гоце може да се реновира одеднаш и пак да има студенти. Кој дегенски пост ти е овој?
Ова шо ти го пиша е дегенски. Кој рече дека мора одеднаш? Шо праеа прошлите 10 години?Да, пошто цел Гоце може да се реновира одеднаш и пак да има студенти. Кој дегенски пост ти е овој?
Дојди дома кај мене, реновирај ми го купатилото. После ќе ти зеам 300ки. Мрша..Аман бре, за 300 денари се жалите?
Се жалиме бе. Ги потрошив сите пари од Сорос лани за протестите шо ни ги даваше и сеа кнап сум, то е.Аман бре, за 300 денари се жалите?
Си бил ли во Гоце летно време да видиш колку степени е внатре и дали е човечки да реновираш на 50 степени? Плус ова не е реновирано за 1 недела, туку е почнато пред 1 година. Што значи дека е почнато кога имало студенти и се завршува кога пак има студенти. Пак се враќаме дека не можеш физички да реновираш цел студентски без да не преместуваш студенти, клапчо.Глуп еден преку лето не може да се реновира целиот студентски?
Не ме цитирај у секоја тема волу еден банаЦки.
Не сум знаел дека Македонија постои 10 години и дека исто толку години постои и Гоце. За тебе времето пред ДПМНЕ не постои а? Комуњарче.[DOUBLEPOST=1446294319][/DOUBLEPOST]Ова шо ти го пиша е дегенски. Кој рече дека мора одеднаш? Шо праеа прошлите 10 години?
Почнато е пред 1 година. Што значи е работено и преку лето, ваљда.Не бе, па ти. Има месеци во годината кога студентскиот е прилично растеретен. Месец јули/август обично капацитетот не е ни блиску до исполнет.
Ја зборам дека не може да се реновира студентски како Гоце цел, без да трпат студентите т.е да биде затворен цел.Znaci, ne e covecki da renoviras vnatre na 50 stepena ama zatoa e covecki da pravis barokni fasadi na spomenici vo sred juli na najgolemiot pukac
Jas go citirav delot kaj sto velis deka ne e covecki. Ne citirav za zatvaranje.Ја зборам дека не може да се реновира студентски како Гоце цел, без да трпат студентите т.е да биде затворен цел.
Не знам што има врска Скопје 2014, Охрид 2022 или било шо.
Реално гледано, вмро стои најдобро кај младите. Младинава ни е попатриотска од кога и да е, ме зачудуваат децава на забави, матури, дипломски итн. носат бајраци со сонца и лавови.ДМПНЕ стои многу лошо кај младата популација под 25 години. Ова е чисто популистички чекор да се приближи кон таа категорија граѓани. Единствено што ќе остане добро од владеењето на ДПМНЕ е што правејќи типично популистички чекори, поставија некои стандарди кои секоја следна власт ќе мора да го одржува ако сака да остане на власт. СДСМ крадеше и на никому не даваше, ДПМНЕ кради и дава по некоја трошка.