Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој срам фанови на Фиорентина и Рома се караат чиј тим повеќе има шанси за титула :sramezliv:

А всушност двајва се, само пишуваат од по 100 профили :icon_lol:
На вас фановите на Јуве ви посакувам пријатна вечер со една ШАНСОН(Е)А :icon_lol:

https://youtu.be/Tm88QAI8I5A

Ти за Болоња си тоа што е Латас за ВМРО :Д

Јуве ако е можно подоле да иде топ а оноа копиле Сари нека се смири малце маику му ебам како си ги нареди Наполи офанзивно да играат сфака му част.

Рома може да падне ради одбраната, малце ја глеав со Фиорентина и оној Рудигер или како и да се вика е камен тежок и ради него можеа 2 гола минимум да примат.

Зашо уствари игра тој? Повреди?
Реков јас дека Сари ќе го напрај страшен Наполи мислам дека посебна тема беше или не знам кгоа сите пишевме 'предвидувања' за наредната сезона :)

Реков јас дека Сари ќе го напрај страшен Наполи мислам дека посебна тема беше или не знам кгоа сите пишевме 'предвидувања' за наредната сезона :)
Ti veruem be Latas :D Opusti se :D

Ја му давам видео,каде се убаво се гледа,а тој слика ми пушта xD :facepalm:
пред видеото твое ја стаев сликата бе оооо сабедин :facepalm::facepalm:

полека малце,се попаливте ко тинејџери ... у реду е,не тепавте,први сте,најјаки сте ... ваше е скудетото (y)
и сонувајте дека лесно сте не тепале и заслужено :P

пред видеото твое ја стаев сликата бе оооо сабедин :facepalm::facepalm:

полека малце,се попаливте ко тинејџери ... у реду е,не тепавте,први сте,најјаки сте ... ваше е скудетото (y)
и сонувајте дека лесно сте не тепале и заслужено :P
Па што порелевантно сликата или видеото????????

И последен пат прашувам,судијата пенал ли требаше да свирне???[DOUBLEPOST=1446076168][/DOUBLEPOST]

Лека ноќ и на тебе.
Подобро ставајте ги само линковите од видеата, вака воопшто незнам што видеа си постирал :)[DOUBLEPOST=1446076269][/DOUBLEPOST]
Ви реков ја овој ќе стане микс од Уфото, Нигерот и оној третион :pos::pos:

Лелеј шишката каква тактика ви спрема за у Сабота БОБОБОБОБОБО шо би рекле :)
Декич опушти се бе и спремај се во сабота на шишката да му пцуеш се по список :D

Па што порелевантно сликата или видеото????????

И последен пат прашувам,судијата пенал ли требаше да свирне???[DOUBLEPOST=1446076168][/DOUBLEPOST]
Подобро ставајте ги само линковите од видеата, вака воопшто незнам што видеа си постирал :)
Кај мене перфектно се гледа и ти што си ставил преку медија, а и јас што сум ставил. Така да до тебе ќе да. Али еве да не плачеш последниот ископиран линк ќе ти го ставам, ќе сфатиш за што се работи.

https://youtu.be/0FqBnnwSUfs

:sekcza:

Што не се пофалите и од сезонава, ипак е темава 2015/16, или нема клипче? :P
Не, не поарна е сликава од претходните, не за друго :D

Сега некој за тоа Клипче ќе го тагира истоимениот член и ќе ги собере лајковите. На 100€ оти Џонтра ќе биде тоа.

Кај мене перфектно се гледа и ти што си ставил преку медија, а и јас што сум ставил. Така да до тебе ќе да. Али еве да не плачеш последниот ископиран линк ќе ти го ставам, ќе сфатиш за што се работи.

https://youtu.be/0FqBnnwSUfs

:sekcza:
Абе шу курац ми пушташ клип од пред три години,слушај Заз и уживај :D

Не, не поарна е сликава од претходните, не за друго :D

Сега некој за тоа Клипче ќе го тагира истоимениот член и ќе ги собере лајковите. На 100€ оти Џонтра ќе биде тоа.
Koга веќе се навраќаме еден мал времеплов, на истиов датум, 28 октомври 2007 се сретнаа за првпат Juve-Frosinone, во сериа Б. Кој би рекол дека после неколку години двата провинциски клуба повторно ќе се сретнат, овојпат во сериа А :D

Koга веќе се навраќаме еден мал времеплов, на истиов датум, 28 октомври 2007 се сретнаа за првпат Juve-Frosinone, во сериа Б. Кој би рекол дека после неколку години двата провинциски клуба повторно ќе се сретнат, овојпат во сериа А :D
Nope, нема шанси да било 2007 пошто Јуве во октомври 2007 беше веќе во Серија А.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom