Честито!!!кај мене промена на статус
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
со фотокопија на пасош од прв братучед
Drugar cestito, i jas cekam so prv bratuced, ako mozes da napises koe brojce si i od koja godina ako ne e tajna! Pozzкај мене промена на статус
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданството с положително становиште. Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на РБ.
Освен фотокопијата што друго поднесе и каде ги поднесе? Бг амбасада во Скопје или...?кај мене промена на статус
koja godina si i koj broj pozz so srejkaкај мене промена на статус
двата документа се вадат од судот 1.Потврда дека не си осудуван 2.Потврда дека нема кривична постапка кон тебе (1 документ чини 320 ден значи со провизија околу 700 за двата)Уверение за неосудуваност од МВР најчесто архива и потврда дека против тебе не се води кривична постапка од основен суд. Можит и да беа обратно не сум сигурен 100%.
Ти благодарам за одговорот,поздравзначи со фотокопијата од пасош на прв братучед однесов негов извод, извод од чичко ми, извод од татко ми и мој извод, ги однесов во министерството во софија, на интеврју бев во амбасадата во скопје февруари 2014, број 46хх/2014
А извод од дедо не однесе?За даТи благодарам за одговорот,поздрав
А извод или умреница од дедо ти не однесе како доказ дека татко ти и чичко ти се браќа?значи со фотокопијата од пасош на прв братучед однесов негов извод, извод од чичко ми, извод од татко ми и мој извод, ги однесов во министерството во софија, на интеврју бев во амбасадата во скопје февруари 2014, број 46хх/2014
Темата се затвара со цел да оладат навреди а не да се префрлат во друга тема. Таа што си ја отворил е избришана.http://forum.kajgana.com/threads/Бугарски-пасош-процедура-и-искуства.79780/
Во случај темата повторно да биде затворена дебатирај те тука.[DOUBLEPOST=1445944093][/DOUBLEPOST]
Честито!!!