Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Се нервирам со одбраната ептен. Клај ќе го ногирам, цела сезона нема ебана асистенција направено, а Ливерпул и клин шит не одат заедно. Сања исто ќе мора да го продавам... Овие се 5.2 и 5.5, а опциите што ги сакам се еден од бековите на Арсенал и можда Кресвел, што се поскапи мме. :D Нe oти неам пари, иам таман, ама нема ли некое офанзивно бекче околу 5? Ај може да шлапнам и некој од овие на ВБА, Тони Пјулис ќе тепа дома по 1-0. :D
Зошто да го ногираш Бакари Сонува?

Зошто да го ногираш Бакари Сонува?
Оти Забалета оздраве веќе, па каде и да е, полека полека ќе го изгуби местото. :P

Се мислам на Клајн дали да му дадам шанса, кај Клоп бековите знаат да прават асистенции, Пишчек и Шмелцер кинеа во Дортмунд, ама од тоа што го гледам Морено ми е многу подобра опција од Клајн, повеќе учествува во напад шпанецот. :)[DOUBLEPOST=1445848681][/DOUBLEPOST]Едит: Еии Морено е 4.7, Клајн 5.5... Обавезно ги менувам. :D

57 колово.

Screenshot_1.png

Најдете го натрапникот у листава, ептен сакам прво место да им завршам :D

Леле и Дани што беше 2 страни зад мене ме претркал. :facepalm: Овие 2 кола жив очај, под 40, дури едното бев и под 30. :tapp:

Не знам кој од нив остави код у темава за да им влезат фановите, и Чемпионс ми вика „Рики немој да си пробал!“.

Пробав :D

Не знам кој од нив остави код у темава за да им влезат фановите, и Чемпионс ми вика „Рики немој да си пробал!“.

Пробав :D
...аj сеа не се фрлувај во Вардар. :)

@Факе , Флечер брат. Нема боље играч за таа пара. 2-3 поени имаш сигурица кај него.
Ако не веруваш провери го ќе видиш/. :roker:

@Факе , Флечер брат. Нема боље играч за таа пара. 2-3 поени имаш сигурица кај него.
Ако не веруваш провери го ќе видиш/. :roker:
Толку ти е и максимумот. :D

Jaс и колово одам -4. Може да се каже и непотребно, со оглед на тоа што сменив играчи од ист тим - Морено и Клајн, ама што го ебам. Другиот трансфер, Мане на местото на Ају. :) Овие Борнмут почнаа бајаги да ги полнат во последо време. Ќе ми остане уште некој од Арсенал да бутнам место Сања.

Jaс и колово одам -4. Може да се каже и непотребно, со оглед на тоа што сменив играчи од ист тим - Морено и Клајн, ама што го ебам. Другиот трансфер, Мане на местото на Ају. :) Овие Борнмут почнаа бајаги да ги полнат во последо време. Ќе ми остане уште некој од Арсенал да бутнам место Сања.
Зошто место Бакари Сонува?

Што сакам сега во купот да ви се исповредат сите што ги купивте, затоа што брзате :kuracc:

Па добро, за на клупа е топ, коа ќе треба да игра знаеш имаш сигурица 2 поени. И не јади гомна! У криза сум ама ќе се вратам полека полека.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom