Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали имаше на ТВ, ама М.Луковиќ и Љубичич мамата си ја ебаа еден на друг....реагираа Пипан и Јончевски и ги разделија, да не се испотепаат.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Не знам дали имаше на ТВ, ама М.Луковиќ и Љубичич мамата си ја ебаа еден на друг....реагираа Пипан и Јончевски и ги разделија, да не се испотепаат.

После утакмица тоа или?

За време на утакмица второ полувреме 3/4 мислу кое вреѓање и претње паднасва страшно све женско си собрасва мислу дека беше кд се Луковиќ заби у Мандиќа и доби фаул а требаше кораци можда

Да не зјае празна салата па и вие.

Ке биде за џабе ја граделе со Самс. :D

Страната од спортмедиа е тргната (очекувано), ама знам за што станува збор. Потврдено ми е од основци дека имаат притисоци од наставниците по физичко. Кој не оди во недела ќе биде запишан цела недела на физичко. На кое ниво спадна, пичко залижана!

Немој некој да се излаже и да отиде во недела !!
Мобилизација за празна сала, да му ги зададеме последните удари на залижаниот.

Мислам деκа следен чеκоρ ќе му е баρање пρочκа κај фа аκо има муда за таκво нешто

Јас мислам дека треба општината да се тргне од клубот. Го спасија МЗТ, се освоија титули и тоа е тоа.

Јас мислам дека треба општината да се тргне од клубот. Го спасија МЗТ, се освоија титули и тоа е тоа.
Ти вероватно мислиш и дека е у реду ова што го тераат со сила деца да идат на кошарка

Ти вероватно мислиш и дека е у реду ова што го тераат со сила деца да идат на кошарка
За жал не можам да ја прочитам веста. За последниве неколку натпревари низ цел аеродром на секој влез има залепено покани за следен натпревар што е во ред. Ако во школо им пренеле дека има натрпевар и во тоа нема ништо лошо. Ако некого терале да дојде тоа е глупо и нема да има никаков ефект.
Општината треба да си оди од клубот. Може да дава некаква поддршка ама не треба да го менаџира или да биде главен инвеститор во клубот (не зборам само за МЗТ туку за сите клубови). Во ред беше да се влезе кога беше пред пропаѓање клубот затоа што стварно значеше клубот за општината, сега нема поента. Сега само може да има вакви глупости на релација навивачи - општина и обратно. Без никаква потреба.
P.S. баш ми е мило што победи куманово. Мислам цел град излезен, настан на годината, ќе беше жално да изгуби.

Последно уредено:

МЗТ го спасија само и само навивачите !
Што поскоро го остават клубот на сериозни спонзори , толку подобро.

Како фан на МЗТ Скопје навистина не ми се свиѓа ова што го гледам во овие две години.
Лоши одлуки на двете засегнати страни го носат клубот во пропаст, а од пропаста после ни Абрамович нема да може да го спаси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom