Fantasy Europa League 2015/16

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Мене за сега сите ми играат. Ќе видиме уште Алесандрини и Коста дали ќе играат :)[DOUBLEPOST=1445532881][/DOUBLEPOST]Примија гол бе :facepalm:
Не е можно која среќичка е @Uli Hoeneß . Парк му направи асистенција, после му го извадија, па примија гол. Ебати педерската работа. цц

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
@ManUtdChampions тотално заборавив на ЛЕ , Хунтелар ми е капитен , Алонсо Мхтирјан и Матип во тим. :facepalm:

Ако не игра капитенот што се случува ?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.411
@ManUtdChampions тотално заборавив на ЛЕ , Хунтелар ми е капитен , Алонсо и Матип во тим. :facepalm:

Ако не игра капитенот што се случува ?
Ќе ти го замени со некој играч од клупа што играл (без да му ги дуплира поените)

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Batsuayi и Alessandrini :aplauz:

Криво ми е што заборавив и ги оставив Хунтелар , Алонсо , Мхтирјан и Матип .
Ќе имам 27 поени .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.387
62 поени, а тројцата на клупа што ми се Јокиќ (6 п.) Бејли (12п.) и Шауб (7 п.) освоиле :tapp:, ама јас го ставив Казри од Бордо како стартер, а не беше во стартните 11 и во 2-то полувреме влегол и заработил за неколку минути два жолти картона - црвен :facepalm:, а Шауб од Рапид Виена го чувам на клупа. На тоа додај и двајцата одбранбени од Виљареал што сум ги ставил на клупа (18 п. од двајцата) , а го пуштам Сако од Ливерпул како стартер. :rolleyes:

И Фернандао не ми беше стартер исто како и Казри, но барем дал гол за Фенербахче.[DOUBLEPOST=1445550827][/DOUBLEPOST]Аууу сега гледам да ми биле стартери тројцата што ми беа на клупа ќе бев на 1-во место overall со 145 поени. :facepalm::facepalm::facepalm:

Ама јас ги пуштам Лалана, Сако и Казри стартери. :tapp:

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Ули што е ова , сосема нови играчи , а јас од тебе препишав минатото коло. :D

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Истиот тим го оставив , им давам шанса , само на местото на Хунтелар го зедов Каљехон .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
62 поени, а тројцата на клупа што ми се Јокиќ (6 п.) Бејли (12п.) и Шауб (7 п.) освоиле :tapp:, ама јас го ставив Казри од Бордо како стартер, а не беше во стартните 11 и во 2-то полувреме влегол и заработил за неколку минути два жолти картона - црвен :facepalm:, а Шауб од Рапид Виена го чувам на клупа. На тоа додај и двајцата одбранбени од Виљареал што сум ги ставил на клупа (18 п. од двајцата) , а го пуштам Сако од Ливерпул како стартер. :rolleyes:

И Фернандао не ми беше стартер исто како и Казри, но барем дал гол за Фенербахче.[DOUBLEPOST=1445550827][/DOUBLEPOST]Аууу сега гледам да ми биле стартери тројцата што ми беа на клупа ќе бев на 1-во место overall со 145 поени. :facepalm::facepalm::facepalm:

Ама јас ги пуштам Лалана, Сако и Казри стартери. :tapp:
Kако бе од 62 до 145? Ќе си лапнал дресче без пари. :D

Јас 63-10 = 53.. Вкупно 100ка. :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.387
Kако бе од 62 до 145? Ќе си лапнал дресче без пари. :D

Јас 63-10 = 53.. Вкупно 100ка. :D
Боро, имам 120 вкупно сега. 2-то коло 58 и денешново 3-то коло освоив 62. Реков да ми биле стартери тие тројца од клупата 25 поени наместо Лалана, Сако и Казри кои ми освоија вкупно 2 поени зашто Казри доби црвен ќе имав вкупно 143 поени и ќе го делев 1-то место overall моментално, не колово (matchday rank) За колово не знам на кое место ќе сум бил доколку ги освоев тие поени.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Боро, имам 120 вкупно сега. 2-то коло 58 и денешново 3-то коло освоив 62. Реков да ми биле стартери тие тројца од клупата 25 поени наместо Лалана, Сако и Казри кои ми освоија вкупно 2 поени зашто Казри доби црвен ќе имав вкупно 143 поени и ќе го делев 1-то место overall моментално, не колово (matchday rank) За колово не знам на кое место ќе сум бил доколку ги освоев тие поени.
Не го приметив тоа overall, појма неам оти. :D Ваљда оти на овие од УЕФА игрите повеќе целам да сум што подобар во посебните кола отколку overall. :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.387
Кажи ти што ќе прајме Лига Европа денеска. :D Дортмунд со што фаци планират да излезат, имаат дерби со Шалке во недела?
Не знам, но мислам дека Обамејанг нема да игра. Рамос ќе стартува најверојатно. Да ги видам стартните формации за Бешикташ и Монако од 17ч. што играат па ќе видам што ќе правам. Можеби Марио Гомез ќе го земам наместо Фернандао од Фенербахче, а се мислам и за Бакамбу од Виљареал кој е и евтин. Монтеро од Спортинг ќе го оставам.

Kajgana Shop

На врв Bottom