Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.497
- Поени од реакции
- 26.571
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 131344
-8 и пак не сум задоволен. Ризикувам со пола тим... Ваљда ќе играат...![]()
Па за него, Кагава и Гинтер се 6.Обамејанг ќе ти ги врати поените.
И ела во Кајгана лигата, не биди пичка.Обамејанг ќе ти ги врати поените.
@Uli Hoeneß ти со Монтеро, јас со Гутиерез, сеа нормално Тео нема ни да игра, а твојот ќе даде 8 гола.
Oзбилно ли? Имам 10 минути, дај да видам team news за Спортинг, никаде не најдов.Тео нема да игра![]()
Oзбилно ли? Имам 10 минути, дај да видам team news за Спортинг, никаде не најдов.![]()
И ела во Кајгана лигата, не биди пичка.![]()
Шо кур 5.5 е Тео, иам 0.5 во банка. За 6м нема теорија да најдам салам напаѓач.Озбилно бе менувај, јас од прееска меркам кои играчи да земам од Спортинг Л и прееска видов дека Тео не е во составот. А ако се смеам можно е и Монтеро да не биде стартер зашо викендот играат протв Бенфика.
5 е кај мене бе, хаха..![]()
Земи го Карлос Мане, 6.5 вреди
5 е кај мене бе, хаха..Го земав него, гледам играл претходните 2 во Лига Европа... Ама курац како не пишав пред да направам трансферите, по втор пат ми се дешава ова.
Смолов го имав бе, него го тргнав и пак да го враќам сеа со -4 поени нема тероија.Матавж или Фишер. Или Смолов од Краснодар земи си го
Мане игра крило како што гледам на резултати. Така да не се секирај.Е сеа знаеш шо ќе испадне. Мане кој ти го предложив ќе ти игра, а мене Монтеро на клупа ќе ми седи![]()
Мане игра крило како што гледам на резултати. Така да не се секирај.![]()