Fantasy Europa League 2015/16

Untitled.jpg

-8 и пак не сум задоволен. Ризикувам со пола тим... Ваљда ќе играат... :)

@Uli Hoeneß ти со Монтеро, јас со Гутиерез, сеа нормално Тео нема ни да игра, а твојот ќе даде 8 гола. :D

Обамејанг ќе ти ги врати поените.
Па за него, Кагава и Гинтер се 6. :D Мора да вратат овие. Ди Санто со Хунтелар го сменив (да кажеме фри оти Хунтелар мораше да го менувам xD), а Гутиерез место Смолов.[DOUBLEPOST=1445525321][/DOUBLEPOST]
Обамејанг ќе ти ги врати поените.
И ела во Кајгана лигата, не биди пичка. :P

Озбилно бе менувај, јас од прееска меркам кои играчи да земам од Спортинг Л и прееска видов дека Тео не е во составот. А ако се смеам можно е и Монтеро да не биде стартер зашо викендот играат протв Бенфика.

Што се тие посебни па од 5 саат да играат?
Таман со Русите се оправи работата, сега Азербејџанците најдоа да не заебаваат

Oзбилно ли? Имам 10 минути, дај да видам team news за Спортинг, никаде не најдов. :tapp::tapp:

CR62pamWEAAWIcZ.png

Земи го Карлос Мане, 6.5 вреди

Озбилно бе менувај, јас од прееска меркам кои играчи да земам од Спортинг Л и прееска видов дека Тео не е во составот. А ако се смеам можно е и Монтеро да не биде стартер зашо викендот играат протв Бенфика.
Шо кур 5.5 е Тео, иам 0.5 во банка. За 6м нема теорија да најдам салам напаѓач. :facepalm:[DOUBLEPOST=1445525792][/DOUBLEPOST]
CR62pamWEAAWIcZ.png

Земи го Карлос Мане, 6.5 вреди
5 е кај мене бе, хаха.. :D Го земав него, гледам играл претходните 2 во Лига Европа... Ама курац како не пишав пред да направам трансферите, по втор пат ми се дешава ова.

Матавж или Фишер. Или Смолов од Краснодар земи си го

5 е кај мене бе, хаха.. :D Го земав него, гледам играл претходните 2 во Лига Европа... Ама курац како не пишав пред да направам трансферите, по втор пат ми се дешава ова.

Е сеа знаеш шо ќе испадне. Мане кој ти го предложив ќе ти игра, а мене Монтеро на клупа ќе ми седи :tapp::pos:

Матавж или Фишер. Или Смолов од Краснодар земи си го
Смолов го имав бе, него го тргнав и пак да го враќам сеа со -4 поени нема тероија. :pos: Ќе има поени од овој Мане ајде... :P

Иначе не ми е јасно како се гледа од што сум ги добил поените од секој играч поединечно? Не дава ништо кога ќе одиш со стрелката кај играчот.... Заникаде им се игриве на УЕФА оваа сезона.[DOUBLEPOST=1445526051][/DOUBLEPOST]
Е сеа знаеш шо ќе испадне. Мане кој ти го предложив ќе ти игра, а мене Монтеро на клупа ќе ми седи :tapp::pos:
Мане игра крило како што гледам на резултати. Така да не се секирај. :D

Мане игра крило како што гледам на резултати. Така да не се секирај. :D

Знам бе па затоа ти викам дека Мане е посигурен дека ќе стартува отколку Монтеро. Ќе ги пушти овој Слимани и Танака во нападот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom