Fantasy Europa League 2015/16

@DaniBMW ти го имаш или сега се каеш што го немаш ? :LOL:[DOUBLEPOST=1445528621][/DOUBLEPOST]Парк асистент :cool:

@DaniBMW ти го имаш или сега се каеш што го немаш ? :LOL:

Абе многу го сакам играчот. На Бундес и лани и сега по цела сезона во тим го имам :D
На ЛЕ ми беше малку несигурен, не знаев колкава минутажа ќе добива, па одев со послаби варијанти.
Мислам дека цела групна фаза ќе ја поминам без него. Макар и погрешил.

Ајде, не може секое коло да си во ќар. Минатото коло јас бев тој со Ди Санто капитен :D
Па добро е. Ројс и Кагава асистенти. Двата нови играчи :)

Бекот Парк е асистент за вториот гол, а за првиот не знам.

На две страници Кагава и Ројс ги пишува за асистенти[DOUBLEPOST=1445528976][/DOUBLEPOST]Ги помешале Парк и Кагава ваљда. Иста сорта се.

На две страници Кагава и Ројс ги пишува за асистенти[DOUBLEPOST=1445528976][/DOUBLEPOST]Ги помешале Парк и Кагава ваљда. Иста сорта се.

Да затоа можеби. Сеедно, и јас Кагава го имам.

Од Монтеро и Мане признавам само Џеферсон и Садио.

И Монтеро и Мане стартуваат. Кажи фала за Мане, ќе му направи асистенција за гол на Монтеро :icon_lol:
:D

Ќе ти заблагодари он со асистенција ајде... :D Мада мене ми треба гол, оти -4 поени направив за него. xD

Гајс и Сане ви се на клупа
Од овие се мислев Гајс дали да го сменам со Сане, ама еве исти курац ќе ми било.. :)[DOUBLEPOST=1445531505][/DOUBLEPOST]Леле не игра ни Матип. Кажав џабе отидов толку во минус, пак не го средив ни пола тим. :facepalm:

:D

Ќе ти заблагодари он со асистенција ајде... :D Мада мене ми треба гол, оти -4 поени направив за него. xD

Од овие се мислев Гајс дали да го сменам со Сане, ама еве исти курац ќе ми било.. :)[DOUBLEPOST=1445531505][/DOUBLEPOST]Леле не игра ни Матип. Кажав џабе отидов толку во минус, пак не го средив ни пола тим. :facepalm:

Пушти резултати и не плачи :D

Пушти резултати и не плачи :D
Па уште повеќе бе, вака кога распукува еден играч, а другите не играат џабе... Финтата е и од нив да зеам нешто.. Ама ајде Кастиљехо и Дуарте ќе играат...освен ако не влезе Гајс во второ.. :)

Мене за сега сите ми играат. Ќе видиме уште Алесандрини и Коста дали ќе играат :)[DOUBLEPOST=1445532881][/DOUBLEPOST]Примија гол бе :facepalm:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom