Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам:

1. Книга: Облигационо право (во електронски формат)
2. Материјали за нотарски испит (скрипта, одговорени прашања, електронски формат)

Фала

Кај можам да најдам квалитетна столица/фотелја за работа на компјутер? Цена до 200 евра. Сакам да биде нешто квалитетно, а не ги знам многу салониве за мебел во скопје па ми е страв да не фрлам пари на нешто кинеско или чкарт.

Фала :)

Кај можам да најдам квалитетна столица/фотелја за работа на компјутер? Цена до 200 евра. Сакам да биде нешто квалитетно, а не ги знам многу салониве за мебел во скопје па ми е страв да не фрлам пари на нешто кинеско или чкарт.

Фала :)
Види во салон 29, во зградите наспроти веро тафталиџе. Носеа столици од Steelcase.

Дечки, совет за каде можам да возам картинг низ Скопјево, онака чисто рекреативно? Кое место е најнормално со цени? Moжете да ми дадете и веб/фб страница или контакт, сеедно. Фала однапред! :D

Дечки, совет за каде можам да возам картинг низ Скопјево, онака чисто рекреативно? Кое место е најнормално со цени? Moжете да ми дадете и веб/фб страница или контакт, сеедно. Фала однапред! :D

http://www.artmotorsport.mk/
Во Борис Трајковски имаш провери на страната.Треба да си полнолетен а цена не знам.

Кои се најефтините копирници во Скопје? Секаде ли е 2+ ден. по лист? Имам големи количини за копирање..
Касно палам али... има и на југодрво на автобуска, до трафиката. Пишува копи џоле 0,75 ден. страница. :D

Каде можам да најдам стручна литература?Ми требаат стилски изразни средства да барам така малце посложени.

Касно палам али... има и на југодрво на автобуска, до трафиката. Пишува копи џоле 0,75 ден. страница. :D
Касно рано битно палиш. :ROFLMAO: Фала ти многу, уште се немам снајдено.

Касно рано битно палиш. :ROFLMAO: Фала ти многу, уште се немам снајдено.
Во мавровка или на адвокатска уличка е најефтино.[DOUBLEPOST=1445459401][/DOUBLEPOST]
Каде можам да најдам стручна литература?Ми требаат стилски изразни средства да барам така малце посложени.
На која тема ? Види во ГТЦ во читалната 1000 книги.

каде можам да најдам ваков
b5c105a8c59b6abe9b10d3ea5d5a8fb3.jpg
машки чадор во скопје... по можност некој поквалитетен а ниска цена

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lads, каде можам да ги најдам албумите на S.A.R.S. по Скопјево. Тенк ју вери мач. :)

Има негде од класикава кај нас?
http://www.adidas.com/us/samba-shoes/G17102.html

Порано знам во Хрватска се правеа за нашиов пазар. А потслушнав дека имало во некоја продавница во Кавадарци.
паааа знам дека имам видено многу сличен модел во една продавница во кавадарци
малце е постара и потзафрлена продавница за патики чизми кондури
ќе ја сликам утре и ќе ја стаам сликата тука

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom