Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
28m2 grees so 4,5kw pecka i imas temperatura od 24 stepeni i setas po kratki rakavi. Plus ja polnis samo navecer.5.8x4.8m 4.5kw i spalnite malku pomali so 3.5kw. Koga e top minus na primer -15 vo spalnite se oseca ne dovolna zagreanost poradi epten los kvalitet na poslednite proizvedeni TA od srbija a starata TA 4.5kw nema gajle taa e so vertikalni spiralni greaci
Podnoto ?И секако на крај главното прашање: Колку е тоа економично греење-затоплување ?

Апсолутно се согласувам. Многу, ама баш многу, се нервирам што не поставив инфраструктура - а многу лесно можев и тотално немаше да кошта нешто премногу пари.Podnoto ?
Ke stane ekonomicno ako se planira greenje so toplinska pumpa vozduh-voda i za mene e glupost ako e vo faza na gradba da se stavaat radijatori namesto podno poso ionaka isto kosta investicijata a ke bide spremna kukjata za vozduh-voda...sega moze se skapi ama ke padnat cenite.
Конечно мојата прва клима е инсталирана. Зедов Грее Хансол и се надевам дека направив добар избор. Останува да видиме зимава па и понатаму како ќе се покаже. Фала до сите на форумот што дирекно или индирекно помогнаа во изборот.

Со здравје и со убаво да ја користиш. Се надевам дека ќе ги задоволи твоите очекувања и вложените средства. Би било добро да не потсетиш, која квадратура планираш да загреваш, дали ќе ја користиш како главно греење или ќе користиш и дополнително и сл.Прегледај го приврзокот 131198 Конечно мојата прва клима е инсталирана. Зедов Грее Хансол и се надевам дека направив добар избор. Останува да видиме зимава па и понатаму како ќе се покаже. Фала до сите на форумот што дирекно или индирекно помогнаа во изборот.
Инаку од Греемак беа експедитивни, вчера ја платив климата, а денес е монтирана. Дечките што ја монтираа Даниел и Иле беа супер. Во иднина ќе пренесам детални искуства за тоа како ќе врши работаПрегледај го приврзокот 131199 Прегледај го приврзокот 131199
Зависи колку имаш изолација на тој ѕид, како и подот. Какви прозори (стара дограма, или нови ПВЦ)...Совет ако може за 20 м2 соба, со еден надворешен ѕид, колку јака панелка да земам ?
- VER 100 (1 KW) - 4699 ден.
- VER 150 (1,5 KW) - 5099 ден.
- VER 200 (2 KW) - 5699 ден.
- VER 250 (2,5 KW) - 6399 ден.
http://www.krusel.mk/default.aspx?p...=3&prcat=1ea47433-a8e3-49b5-bdbc-5315f9a28acc

Прегледај го приврзокот 131202 Прегледај го приврзокот 131203