Здраво За Готово - Стрип

• Креатор на темата Креатор на темата The Talich
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 октомври 2015
Мислења
5
Поени од реакции
10
Здраво. Чест ми е да ви ја претставам мојата Фејсбук страница Здраво За Готово, на која ги објавувам моите стрипови, инспирирани од секојдневието во кое живееме, поттикнати од ситуациите кои ни најмалку не би ги сфатиле како смешни, а тоа е она кое ја прави мојата страна единствена и уникатна. Би сакал да ја разгледате и се надевам дека ќе ви се допадне, фала ви однапред!
Линк од страната: https://www.facebook.com/ZdrZaGtv?fref=ts

На кафе сум ќе те барам :pos::lolzz:
Умрев еј готово!
Напрај стрипче, со онај стандард клише муабет "Bo гужва сум брат ќе те барам", a то пес околу него немат. Море лажови еј :ROFLMAO:

Нaпрaвил 5 сликчињa oд кoи пoлa ни сaм не ги рaзбирa и чест му билo пa гo претстaвувa oфицијaлaнo кo трејлер зa нoвa сезoнa oд ГOТ. Сите се хумoр штo ти е врежaн вo глaвaтa и никaкo дa нaјдрш нaчин дa гo прoектирaш нa стрип дa биде смешнo.
Сине,седни учи не туку трoши време зa инстaнт 5 минути интернет слaвa.

Нaпрaвил 5 сликчињa oд кoи пoлa ни сaм не ги рaзбирa и чест му билo пa гo претстaвувa oфицијaлaнo кo трејлер зa нoвa сезoнa oд ГOТ. Сите се хумoр штo ти е врежaн вo глaвaтa и никaкo дa нaјдрш нaчин дa гo прoектирaш нa стрип дa биде смешнo.

Битолски хумор е тежок за разбирање сине :D

11885143_808782335904950_2618773658674420015_n.png

На кафе сум ќе те барам :pos::lolzz:
Умрев еј готово!
Напрај стрипче, со онај стандард клише муабет "Bo гужва сум брат ќе те барам", a то пес околу него немат. Море лажови еј :ROFLMAO:
Ќе го биде.[DOUBLEPOST=1445369419][/DOUBLEPOST]
Не е глупо, само тоа СИНЕ СИНЕ СИНЕ многу нервира.
Тоа " СИНЕ " и мене ме нервира, затоа го исмејувам.[DOUBLEPOST=1445369590][/DOUBLEPOST]
imas nekoj slabi, ama nekoj se kul :D
Многу нормално. Неможи се да биде добро. Дел од стрипчињата се идеи на мои другари , колеги и сл. А и секој си сака различен стил на хумор, не можам со едно стрипче сите да ги задоволам.[DOUBLEPOST=1445369847][/DOUBLEPOST]
Пробав да бидам што е можно пољубезен и не гледам во тоа нешто грешно. Додека за хуморот кажав погоре подолу дека неможам секој вкус да го задоволам. Најчесто мајтапите се битолски, оти повеќето од тие што ми ја имаат лајкнато страната се Битолчани.

Последно уредено:
Овој тепачов од стрипот погоре, Паљо од Ток шоу да не е?

Претпоставувам вие Битолчаниве се газите од смеење на ова !? o_O

imas nekoj slabi, ama nekoj se kul :D
Ахам и ја ова го викам.

И башка на лошо место си отворил тема тука повеќето ќе те хејтаат :D

Ма да и стварно тие "синката" фори ваљда само Битолчаните ги сфаќат.

Имаш пар смешни али имаш и пар мех.

Мене ми се чуден начинов твој на цртање ама како антиталент за тоа ај да не се мешам, ако си смешен цртежите мање више се битни

Тоа " СИНЕ " и мене ме нервира, затоа го исмејувам .

Па сооглед на тоа што само во Македонија и некаде во Србија на ќерките им се обраќаат со сине... добро е. :)

Ахам и ја ова го викам.

И башка на лошо место си отворил тема тука повеќето ќе те хејтаат :D

Ма да и стварно тие "синката" фори ваљда само Битолчаните ги сфаќат.

Имаш пар смешни али имаш и пар мех.

Мене ми се чуден начинов твој на цртање ама како антиталент за тоа ај да не се мешам, ако си смешен цртежите мање више се битни

Фала на/за разбирањето.

Еее тркала едни ништо не разбирате. Еми то е ко сте сајли во бицепсите, ко немате во глајте. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom