Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Да да и јас ги имам адидасот и фури од сите страни, особено на точак кога е поладно смрзнувам со нив :confused: па не сакам истото да ме снајде и со спд-во...Ај пробај ги на спуст па ќе ми кажеш. Гледам дека се продаваат посебно зимски модели, така да не очекувам од овие да штитат многу од ветер.
Ако не ми дадат некој попуст од продавнициве овде најверојатно ќе земам и јас од нет некаде...[DOUBLEPOST=1445190320][/DOUBLEPOST]
Да да, Бизет катастрофа, штета навистина. Немам инфо за Brian да не знаеш како помина со повредата? Ми изгледаше полошо неговата. Инаку судењето ни мене не ми се допадна но ај си велам па кој сум јас да судам. :D Тие најверојатно знаат подобро, и Семенук но и Андреу можеше да бидат подобро оценети. Не беше лошо возењето на Kurt ама... Штета ветерот зезна работа. Инаку како што се откажа Kurt од второто возење ќе дадеа другиве се од себе да се надминат...

Lacondeguy и Kurt имaјa скoрo истa линијa нa движење. Никoј не мoже дa ме убеди декa Андреу имaше пoлoш стил нa вoзење или пoмaлa брзинa. Нaпрaви 2 пoвеќе флипoви нa екстремнo тешки местa. Спoред мене oд Курт и Агaзи пoдoбрo извoзе...

Semenuk си е другa прикaзнa :) Битнo лaпнa Пoлaрис...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Убаво машинче :) Колку го зимаше?
модел од 2016 година цената му е во 1000че во пробајк инаку е земен со попуст а крајната цена останува деловна тајна :)

Значи цениве на новиве точаци отидоа во п.м. :eek:
да да, тоа е лошо затоа чувајте си ги точаците пошто цениве летнаа нагоре.

Да не има видено некој кај нас вакво нешто.
Nomad-MAIN.jpg

Специфично за тој модел ме интересира дали може да се најде кај нас или некаде околу нас. Најблиско што најдов е во германија.

Има еден поголем бајк шоп помеѓу Икеа и Мега аутлет, од спротива, на самиот булевар. Исто во самиот Мега аутлет има уште еден бајк шоп.
За Кастели, ѕирни и кај нас, во Проспорт, мислам дека сега им се на попуст.
Фала зоцц, ќе видам секако.За кастели кај нас купувам само кај Томас.Незнам но веројатно и проспорт земаат од кај него па се поскапички ако добро сум приметил

Како и да е сакав да видам и надвор од мк што има и знаеш како велат за она кога одиш надвор полесно се трошат парите па белки ќе се излажам да земам нешто од облека.

За кастели кај нас купувам само кај Томас.Незнам но веројатно и проспорт земаат од кај него па се поскапички ако добро сум приметил
Тој Томас каде се наоѓа? Да не е после католичка црква, втората улица од десна страна па одма лево?

Денес на офроуд во пневматиците ми влегоа рекорден број на трнчиња, дури 9. Поминував покрај диви костени. 5 трнови прилично крупни завршија во задно тркало, и 4 нешто поситни на предното тркало. Морам да признаам дека млекото за гуми си ја заврши одлично работата и ме донесе до дома. Само ме занима, бидејќи другпат сум немал толку многу дупнувања одеднаш, дали треба да ги прелепувам внатрешните гуми или млекото е сосема доволно и ќе држат без проблем?

Денес на офроуд во пневматиците ми влегоа рекорден број на трнчиња, дури 9. Поминував покрај диви костени. 5 трнови прилично крупни завршија во задно тркало, и 4 нешто поситни на предното тркало. Морам да признаам дека млекото за гуми си ја заврши одлично работата и ме донесе до дома. Само ме занима, бидејќи другпат сум немал толку многу дупнувања одеднаш, дали треба да ги прелепувам внатрешните гуми или млекото е сосема доволно и ќе држат без проблем?
Ќе држат без проблем немаш потреба од прелепување, јас никогаш не сум прелепил гума што се залепила со млекото :)

кај возеше офроуд ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom