Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Суарез не е класична 9ка, бар не според мене. :) Он е повеќе како Агуеро. А и не за џабе игра во Барса. :D Видовме колку се снајде Ибра таму. xD

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.718
W

wicked_1

Гостин
Не игра Барса со класична 9ка. :)

?
Ги имаш гледано Барса?
Знам дека одамна е останат овој муабет дека се гушат централните напаѓачи, ама помина тоа врмеме одамна, посебно од кога го сменија малце пристапот.

Суарез е последен играч во формацијата на Барселона и е 9тка, тоа како се движи и каде може да игра е друга работа.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Во право е ManUtd , во Барселона нема класична 9-ка , има тројца напред кои често си ги менуваат позициите. Не го смени Барса пристапот туку го најде соодветниот фудбалер за да ја формира таа тројка . Претходно тоа беа Меси , Анри и Ето .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Ги имаш гледано Барса?
Знам дека одамна е останат овој муабет дека се гушат централните напаѓачи, ама помина тоа врмеме одамна, посебно од кога го сменија малце пристапот.

Суарез е последен играч во формацијата на Барселона и е 9тка, тоа како се движи и каде може да игра е друга работа.
Во стилот на Стефо и Џонтра, „ти објасни Викед, да не се пофторувам“ :D
Сезонава не сум ја гледал кој знае колку, ама Суарез лани повеќе асистираше отколку што даде голови. Поточно еве, постигнал 25 гола и направил 21 асистенција. Која е таа 9ка што прави 21 асистенција?

Може последниве 2-3 утакмици да смениле пристап откога им се повредија Меси и Иниеста, не знам. Ама Сузрез ни лани во Барса, ни во Ливерпул не играше класичен шпиц. Пак ќе кажам, мене повеќе ми е Агуеро тип на играч. Од друга страна РВП е во друштво на Левандовски, Ибра и сличните. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.657
Поени од реакции
59.584
Сезонава не сум ја гледал кој знае колку, ама Суарез лани повеќе асистираше отколку што даде голови. Поточно еве, постигнал 25 гола и направил 21 асистенција. Која е таа 9ка што прави 21 асистенција?
Кoјa ти е oвaa мaтемaтикa?
Ти беше тoј штo дoби дигитрoн нa нaтпревaр мaтемaтикa?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Може последниве 2-3 утакмици да смениле пристап откога им се повредија Меси и Иниеста, не знам. Ама Сузрез ни лани во Барса, ни во Ливерпул не играше класичен шпиц. Пак ќе кажам, мене повеќе ми е Агуеро тип на играч. Од друга страна РВП е во друштво на Левандовски, Ибра и сличните. :)
Во Ливерпул не играл класичен шпиц? :)
Во Ливерпул или играше заедно со Стаџ во напад кога играше Роџерс 4-4-2 дијамант или играше како најистурен во 4-3-3 со Стаџ и Рахим од страна. Нормално дека немуваа позиции и не беше сидраш ама Суарез започнуваше како деветка :)

W

wicked_1

Гостин
Поточно еве, постигнал 25 гола и направил 21 асистенција. Која е таа 9ка што прави 21 асистенција?

Зборам за тоа дека го сменија малце фудбалот од кога Чави излезе од состав, носивоста на играта им е повеќе на нападот моментално, тоа ќе вади огромни статистики посебно во екипа како Барса.

Суарез е ненормален играч, и во Англија истото ќе го правеше, тоа што ротира и знае да пробие по крило, да се враќа назад и асистира не го прави не-9тка, него версатилен играч, затоа и го платија 70-80 милиони.

Факт е дека е централен напаѓач, ротациите за време на игра се друга работа, иако нон стоп се уфрла по средина на пасови од крилата и 80% од времето го поминува у дуели со противничките стопери.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Комедии било колово, еве гледам на МОТД, МекКлин оди да ги провоцира навивачите на Сандерленд по победата и на враќање Гомез фати да го бута :lolzz:

англискиот на Клоп (y)

Озил (y)

Отаменди :popce: ако овој вреди 50 милиони...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom