- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Македа > Суарез0 > 1?
Македа > Суарез0 > 1?
Се слагам, да. Ама после Марсијал.Aлексис е играчиште. Најдобри играчи во лигата заедно со Агуеро дефинитивно.
Што игра Суарез во Барса?Суарез не е класична 9ка, бар не според мене.Он е повеќе како Агуеро. А и не за џабе игра во Барса.
Видовме колку се снајде Ибра таму. xD
?Суарез не е класична 9ка, бар не според мене.Он е повеќе како Агуеро. А и не за џабе игра во Барса.
Видовме колку се снајде Ибра таму. xD
Не игра Барса со класична 9ка.Што игра Суарез во Барса?![]()
?
Ги имаш гледано Барса?Не игра Барса со класична 9ка.
?
Во стилот на Стефо и Џонтра, „ти објасни Викед, да не се пофторувам“Не игра Барса со класична 9ка.
?
Ги имаш гледано Барса?
Знам дека одамна е останат овој муабет дека се гушат централните напаѓачи, ама помина тоа врмеме одамна, посебно од кога го сменија малце пристапот.
Суарез е последен играч во формацијата на Барселона и е 9тка, тоа како се движи и каде може да игра е друга работа.
Сезонава не сум ја гледал кој знае колку, ама Суарез лани повеќе асистираше отколку што даде голови. Поточно еве, постигнал 25 гола и направил 21 асистенција. Која е таа 9ка што прави 21 асистенција?Во стилот на Стефо и Џонтра, „ти објасни Викед, да не се пофторувам“![]()
Кoјa ти е oвaa мaтемaтикa?Сезонава не сум ја гледал кој знае колку, ама Суарез лани повеќе асистираше отколку што даде голови. Поточно еве, постигнал 25 гола и направил 21 асистенција. Која е таа 9ка што прави 21 асистенција?
Во Ливерпул не играл класичен шпиц?Сезонава не сум ја гледал кој знае колку, ама Суарез лани повеќе асистираше отколку што даде голови. Поточно еве, постигнал 25 гола и направил 21 асистенција. Која е таа 9ка што прави 21 асистенција?
Може последниве 2-3 утакмици да смениле пристап откога им се повредија Меси и Иниеста, не знам. Ама Сузрез ни лани во Барса, ни во Ливерпул не играше класичен шпиц. Пак ќе кажам, мене повеќе ми е Агуеро тип на играч. Од друга страна РВП е во друштво на Левандовски, Ибра и сличните.![]()
Зборам за тоа дека го сменија малце фудбалот од кога Чави излезе од состав, носивоста на играта им е повеќе на нападот моментално, тоа ќе вади огромни статистики посебно во екипа како Барса.Поточно еве, постигнал 25 гола и направил 21 асистенција. Која е таа 9ка што прави 21 асистенција?
Може последниве 2-3 утакмици да смениле пристап откога им се повредија Меси и Иниеста, не знам. Ама Сузрез ни лани во Барса, ни во Ливерпул не играше класичен шпиц. Пак ќе кажам, мене повеќе ми е Агуеро тип на играч. Од друга страна РВП е во друштво на Левандовски, Ибра и сличните.![]()